funf5 Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Zodiac 8004, koupeny na fóru od fofraka je to pořádnej kus železa, pěkně zpracovaný, zajímavé detaily, perfektní tah... Překvapila přesnost. Vzal jsem je v rámci hledání modrých hodinek, ale nevím nevím, prostě na ně mám asi malou ruku... Sice mě z nich večer ruka nebolela, jako jednoho klasika tady, ale Monstra nenahradí a hledání bude pokračovat Uvítám komenty k fotkám a pokud by někoho zajímaly hodinky samotné, více je zde.
EDYMI Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Mne sa fotky aj hodinky na nich páčia Vidno na nich všetko čo je potrebné a kvalita tak isto nieje na zahodenie.Čím fotíš? Upravuješ pomocou softvéru?
funf5 Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Díky foceno kompaktem Ricoh Digital GR III do RAW, potom udělány ořezy a korekce barev (pořád to ještě není ono, musím se učit) v "Irodio Photo & Video Studio" dodaném s foťákem. Problém je, že jsem k dennímu světlu přisvítil lampou a mám jen fix ohnisko 28mm.
Dantechno Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Mel jsem je v jine barevne kombinaci , jsou dost masivni - hodne se mi libil tah ( spona uz tak ne ). Trochu me zklamala Lumi ( ale to se muze lisit...). Hezky detail je dynko a AR na skle... Prodal jsem je pac jsem furt zkoumal jestli mi neposkakuje vterinovka...
Martíšek Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Jsou krásný, monstra jsem sice viděl jen na obrázku, ale tyto jsou mi o moc sympatičtější.... Předpokládám, že luneta je otočná.
funf5 Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 V 18. 1. 2012 v 8:05, 'Martíšek' napsal: Předpokládám, že luneta je otočná. Ano a velmi pěkně cvaká, ale teď opravdu nevím, jestli oboustranně, nebo jen jedním směrem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se