Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím jestli už to tu nebylo, ale velice mě zaujala tato novinka. Bohužel, zatím nejsou v Česku, v Polsku za 1892 zl, ale zatím také nedostupné.

Tissot Heritage PR 516 Automatic T071.430.16.051.00 T0714301605100

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Díky za info, jak ty z roku 1965, tak ty současné jsou úplně fantastické. Škoda jen, že u nás zatím nejsou v prodeji.:crying_anim:

V 19. 1. 2012 v 11:18, 'sulanjaroslav' napsal:

Dalsie pekne hodinky zo serie Heritage. Ak sa nemylim povodne hodinky su z roku 1965. Plus prikladam aj fotku.

• Po roku...
Odesláno

...jj na tahu jsou krasne...v provedeni s kozenym remenem jim jakoby neco chybí...tim kovem se doladilo to retro. A tim ze nejsou moc k dostání,jim pridává na vyjímecnosti. Zítra je jdu objednavat. Mam trochu obavy o pohodlnost toho kovoveho tahu,ale nekde jsem se docetl ze u zapesti okolo 18cm by nemel byt problem. A tim ze nejsou obchody kde bych si je mohl vyzkouset budu muset udelat risk:-) Kdyby byl kovovy tah krajne neprijemny musel bych to dat do kuze.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 10. 2. 2013 v 11:01, moco napsal:

...jj na tahu jsou krasne...v provedeni s kozenym remenem jim jakoby neco chybí...tim kovem se doladilo to retro. A tim ze nejsou moc k dostání,jim pridává na vyjímecnosti. Zítra je jdu objednavat. Mam trochu obavy o pohodlnost toho kovoveho tahu,ale nekde jsem se docetl ze u zapesti okolo 18cm by nemel byt problem. A tim ze nejsou obchody kde bych si je mohl vyzkouset budu muset udelat risk:-) Kdyby byl kovovy tah krajne neprijemny musel bych to dat do kuze.

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

www.tissot.ch/?collections/products/1167/n/TISSOT_HERITAGE_PR_516_AUTOMATIC/T071.430.11.041.00

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

www.tissot.ch/?collections/products/1167/n/TISSOT_HERITAGE_PR_516_AUTOMATIC/T071.430.11.041.00

Odesláno (upraveno)

Neco malo pod 18cm. Ale zkousel jsem to nasazovat i na vetsi zapestí a odstavaly taky....zkousel jsem to i na uzsí zapesti a odstavalo to také,takze nevim jestli to tak má být,nebo je to delane na atypické zapestí

Upraveno uživatelem moco

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...