Přejít na obsah

Omega PO staré nebo nové

ZdenekS

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 196
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Neobjednal. Chtěl jsem zkusit ještě tu velikost 45 zda to nebude přece jen na tu mou pracku velké.

A nechce se mi to závazně objednat, za ty prachy, bez zkoušení.

jestli máš 17 a více cm obvod a přes 6,5cm šířku zápěstí tak se skoro nemusíš bát:-) já je taky koupil naslepo, jen jsem zkoušel ty staré 45mm:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neobjednal. Chtěl jsem zkusit ještě tu velikost 45 zda to nebude přece jen na tu mou pracku velké.

A nechce se mi to závazně objednat, za ty prachy, bez zkoušení.

Takisto uvazujem o novych PO a dnes som si skusal 45.5mm a mam velkost zapastia cca 17 cm.Zdali sa mi dost velke a aj AD sa vyjadril, ze by boli vhodnejsie 42mm. Problem je aj hrubka. Nove PO 45.5 su 16.5mm hrube stare boli 14.5mm. Nove 42 mm su cca 15.7mm hrube tie ale nemali na predajni. Skusal som teda stare PO LM 42mm a tie boli celkom OK. Dobre je si ich vyskusat a potom sa rozhodnut.

Odkaz ke komentáři

Takisto uvazujem o novych PO a dnes som si skusal 45.5mm a mam velkost zapastia cca 17 cm.Zdali sa mi dost velke a aj AD sa vyjadril, ze by boli vhodnejsie 42mm. Problem je aj hrubka. Nove PO 45.5 su 16.5mm hrube stare boli 14.5mm. Nove 42 mm su cca 15.7mm hrube tie ale nemali na predajni. Skusal som teda stare PO LM 42mm a tie boli celkom OK. Dobre je si ich vyskusat a potom sa rozhodnut.

Byl jsem minulý týden u AD zkoušet PO. Nové PO 45,5 a nové PO 42 (ale bílé) a staré PO 42.

Jak už v minulém mém vlákně říkal KLOUBIK, nové PO 45 jsou vyvážené OK , staré PO 42 jsou taky OK.

Nové PO 42 se mi zdály malé asi tím, že jsou vysoké, a to ty bílé (cifr i korunka bílá) ještě opticky rozšiřovalo.

Problém: na té moji pracce 18 cm se mi ty nové PO 45,5 zdály trochu velké. Staré PO 42 byly na ruce fajn.

Ale co nový kalibr 8500 proti 2500. nosit hodinky velké s lepším kalibrem nebo menší se starým 2500.

Peníze jsem už našetřil, takže nehrají roli. Co teď???

Odkaz ke komentáři

Byl jsem minulý týden u AD zkoušet PO. Nové PO 45,5 a nové PO 42 (ale bílé) a staré PO 42.

Jak už v minulém mém vlákně říkal KLOUBIK, nové PO 45 jsou vyvážené OK , staré PO 42 jsou taky OK.

Nové PO 42 se mi zdály malé asi tím, že jsou vysoké, a to ty bílé (cifr i korunka bílá) ještě opticky rozšiřovalo.

Problém: na té moji pracce 18 cm se mi ty nové PO 45,5 zdály trochu velké. Staré PO 42 byly na ruce fajn.

Ale co nový kalibr 8500 proti 2500. nosit hodinky velké s lepším kalibrem nebo menší se starým 2500.

Peníze jsem už našetřil, takže nehrají roli. Co teď???

Jak jsem již říkal, mám zápěstí 17cm a sednou velmi dobře, takže s 18cm zápěstim mi to přijde už zvláštní. Je to o zvyku. Navíc podle mě je kalibr 8500 prostě lepší, menší riziko samozastavení se co-axiálu a ten průhled je fakt třešínka na dortu... Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

Jak jsem již říkal, mám zápěstí 17cm a sednou velmi dobře, takže s 18cm zápěstim mi to přijde už zvláštní. Je to o zvyku. Navíc podle mě je kalibr 8500 prostě lepší, menší riziko samozastavení se co-axiálu a ten průhled je fakt třešínka na dortu...

Dík za názor. Zajdu znovu vyzkoušet.
Odkaz ke komentáři

od 26.12. co je mám mi hodinky udělaly +1s, samy se vyrovnají, v noci je dávám sklem nahoru časem jsou na nule a někdy jdou zas do mínusu, výsledkem je téměř absolutní přesnost chodu, na 8500 si fakt nemohu stěžovat, je to o tom, kterej šmoula v omeze seřizuje zrovna ten tvůj kalibr a aspoň v tomhle jsem měl kliku:-)

Odkaz ke komentáři

Já bych si taky vybral ty nové, a to pouze kvůli kalibru. Před měsícem jsem koupil Suby a ty dělají do 3s denně!!! To jsem ale věděl předem. Píšu to proto, že při koupi hodinek mi vypíná mozek a řídím se pocitem. Musí se mi líbit a musím mít pocit, že mám něco s historií, IH kalibrem a taky něco technicky vyspělejšího. Pokud bych se někdy rozhodl pro PO (což vůbec nevylučuju), bral bych tedy určitě ty nové.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem již říkal, mám zápěstí 17cm a sednou velmi dobře, takže s 18cm zápěstim mi to přijde už zvláštní. Je to o zvyku. Navíc podle mě je kalibr 8500 prostě l epší, menší riziko samozastavení se co-axiálu a ten průhled je fakt třešínka na dVortu...

Tady se mluvi o hodinkach kolem 100k Kc a nekdo zminuje riziko 'samozastaveni'? Jako beznou vec, co se muze normalne stat?:eek:
Odkaz ke komentáři

Tady se mluvi o hodinkach kolem 100k Kc a nekdo zminuje riziko 'samozastaveni'? Jako beznou vec, co se muze normalne stat?:eek:

jako kdybys nevěděl o čem je řeč, ale samozastavení se přeci v občasným případě týká starý 2500, ne 8500, možná jsem se blbě vyjádřil, zatim nevím o případě, kdy se 8500 sama zastavila, kdybych někde něco našel, hned bych informoval...

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

O detskych nemocech cal. 2500 samozrejme vim. Podle dostupnych informaci by to uz melo byt davno odladeno. Kdyby se ovsem znovu objevily I u cal. 8500, tak nevim, nevim, jestli by to cal. 8500 nepohrbilo. Prinejmensim u fandu.

To by mě nasrali, to by sis snad ani nedokázal představit:-)
Odkaz ke komentáři

Mi taky, +2 vteriny za 14 dni. :smile_anim:

Koukám, že to máš taky dost slušný! Můj šampion má momentálně +1s od 26 prosince, na korunku proto nemusim ani sáhnout, ráno má největší plus a pak to přes den skope zase k nule :D Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

Koukám, že to máš taky dost slušný! Můj šampion má momentálně +1s od 26 prosince, na korunku proto nemusim ani sáhnout, ráno má největší plus a pak to přes den skope zase k nule :D

tak to je vyborny, jsou dobre serizeny,sem zvedav,za jak dlouho se zacnou spozdovat,nejlepe nikdy,ze...

Odkaz ke komentáři

Tak koukám, že jsem na tom nejhůř, mě stále drží -1sec/den. Musím vychytat polohu na noc:-)

Porad ve vysledku dost dobry, jsou tu takovi, co maji mnohem drazsi stroje a takovyhle paradni hodnoty z nej zdaleka nevytlaci, tou jinou polohou na spani se to da zmaknout... ja mam do plusu sklem nahoru, takze zadna akrobaticka poloha:-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...