Trojan Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2012 V 26. 9. 2012 v 11:33, Roman-ZA napsal: Neviem ako je to v CR. Ale reklamacia sa vztahuje na vyrobok, t.j. ak je vyrobok 3x reklamovany, tak je narok na vratenie penazi.V ČR je to tak, jak jsem napsal. A měl jsem za to, že v SR je to stejně protože jsem to nedávno s jedním slovákem řešil ale to si opravdu nejsem jist.
Jiribartl Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Výborná reklama pro Kenneth Cole a jeho prodejce
Roman-ZA Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 V 26. 9. 2012 v 11:40, Trojan napsal: V ČR je to tak, jak jsem napsal. A měl jsem za to, že v SR je to stejně protože jsem to nedávno s jedním slovákem řešil ale to si opravdu nejsem jist. U nas je to po tretej reklamacii na vyrobku mas narok na peniaze. Ak je to vsak ta ista chyba, tak uz po druhej. Problem je v tom, ze obchodnici sa snazia vybabrat so zakaznikom a natahuju ho a zavadzaju.
kuncák7 Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 V 26. 9. 2012 v 17:55, Roman-ZA napsal: U nas je to po tretej reklamacii na vyrobku mas narok na peniaze. Ak je to vsak ta ista chyba, tak uz po druhej. Problem je v tom, ze obchodnici sa snazia vybabrat so zakaznikom a natahuju ho a zavadzaju. Romane, bojím se, že má pravdu Trojan, podle mého je to taky po třetí stejné závadě, nikoli po třech různých závadách.
Roman-ZA Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 V 26. 9. 2012 v 18:06, kuncák7 napsal: Romane, bojím se, že má pravdu Trojan, podle mého je to taky po třetí stejné závadě, nikoli po třech různých závadách.Nie je. Ver mi. Mam to zvlastnej skusenosti. Uz 2x som reklamoval mobil (zakazdym rozna chyba), slecna v obchode mi povedala, ze pri tretej reklamacii dostanem automaticky peniaze.
Trojan Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Roman: Je možné že to u vás máte nastavené jinak (pro zákazníka příznivěji). Je to taky hodně o přístupu obchodu, někdy prostě napoprvé vrátí peníze z dobré vůle, jindy dělají problémy nebo jen využívají svých zákonných práv.
Roman-ZA Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 V 26. 9. 2012 v 20:13, Trojan napsal: Roman: Je možné že to u vás máte nastavené jinak (pro zákazníka příznivěji). Je to taky hodně o přístupu obchodu, někdy prostě napoprvé vrátí peníze z dobré vůle, jindy dělají problémy nebo jen využívají svých zákonných práv.Presne tak, ako vravis. Zalezi to od obchodnika a od toho, ako si chce zakaznika udrzat. Kazovy vyrobok sa moze vyskytnut, ide o to, aka je ochota.
Trojan Odesláno 25. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Dnes mi volali, že mi uznali čtvrtou reklamaci a vrátí mi peníze (asi týden po začátku reklamačního řízení).Odpadly 2 indexy. Neptejte se proč
Chocholusik Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 V 26. 9. 2012 v 16:12, Jiribartl napsal: Výborná reklama pro Kenneth Cole a jeho prodejceja sa pridam, priatelka kupila tuto "znacku" v USA hodinky kupene ako nove cez Amazon prisli nefungujuce - bolo treba dat novu bateriupredlzovaci segment "tahu" sa rozopinal a nedali sa nosit - hodinar musel doladit kladivom (doslova)...
diable Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Myslím, že je třeba takovéto hodinky "doladit kladivom" hned a celé.
Trojan Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Já jsem ladil pogumovanym šroubkovákem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se