Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 9. 2012 v 11:33, Roman-ZA napsal:

Neviem ako je to v CR. Ale reklamacia sa vztahuje na vyrobok, t.j. ak je vyrobok 3x reklamovany, tak je narok na vratenie penazi.

V ČR je to tak, jak jsem napsal. A měl jsem za to, že v SR je to stejně protože jsem to nedávno s jedním slovákem řešil ale to si opravdu nejsem jist. :)

Odesláno
  V 26. 9. 2012 v 11:40, Trojan napsal:

V ČR je to tak, jak jsem napsal. A měl jsem za to, že v SR je to stejně protože jsem to nedávno s jedním slovákem řešil ale to si opravdu nejsem jist. :)

U nas je to po tretej reklamacii na vyrobku mas narok na peniaze. Ak je to vsak ta ista chyba, tak uz po druhej. Problem je v tom, ze obchodnici sa snazia vybabrat so zakaznikom a natahuju ho a zavadzaju.

Odesláno
  V 26. 9. 2012 v 17:55, Roman-ZA napsal:

U nas je to po tretej reklamacii na vyrobku mas narok na peniaze. Ak je to vsak ta ista chyba, tak uz po druhej. Problem je v tom, ze obchodnici sa snazia vybabrat so zakaznikom a natahuju ho a zavadzaju.

Romane, bojím se, že má pravdu Trojan, podle mého je to taky po třetí stejné závadě, nikoli po třech různých závadách.

Odesláno
  V 26. 9. 2012 v 18:06, kuncák7 napsal:

Romane, bojím se, že má pravdu Trojan, podle mého je to taky po třetí stejné závadě, nikoli po třech různých závadách.

Nie je. Ver mi. Mam to zvlastnej skusenosti. Uz 2x som reklamoval mobil (zakazdym rozna chyba), slecna v obchode mi povedala, ze pri tretej reklamacii dostanem automaticky peniaze.

Odesláno

Roman: Je možné že to u vás máte nastavené jinak (pro zákazníka příznivěji). Je to taky hodně o přístupu obchodu, někdy prostě napoprvé vrátí peníze z dobré vůle, jindy dělají problémy nebo jen využívají svých zákonných práv.

Odesláno
  V 26. 9. 2012 v 20:13, Trojan napsal:

Roman: Je možné že to u vás máte nastavené jinak (pro zákazníka příznivěji). Je to taky hodně o přístupu obchodu, někdy prostě napoprvé vrátí peníze z dobré vůle, jindy dělají problémy nebo jen využívají svých zákonných práv.

Presne tak, ako vravis. Zalezi to od obchodnika a od toho, ako si chce zakaznika udrzat. Kazovy vyrobok sa moze vyskytnut, ide o to, aka je ochota.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Dnes mi volali, že mi uznali čtvrtou reklamaci a vrátí mi peníze (asi týden po začátku reklamačního řízení).

Odpadly 2 indexy. Neptejte se proč :D

Odesláno
  V 26. 9. 2012 v 16:12, Jiribartl napsal:

Výborná reklama pro Kenneth Cole a jeho prodejce

ja sa pridam, priatelka kupila tuto "znacku" v USA

hodinky kupene ako nove cez Amazon prisli nefungujuce - bolo treba dat novu bateriu

predlzovaci segment "tahu" sa rozopinal a nedali sa nosit - hodinar musel doladit kladivom (doslova)...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...