Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

emef, LOL, zraloka umlatit :) to by bolo skoda aj hodiniek, aj zraloka :)))

Fiha, Prim sport 2 sa ozaj trochu podoba na Aquadive NOS, najma z bocneho profilu. Pravdu povediac povodne som uvazoval prave nad modelom NOS a tento model ma pritiahol ku znacke, ale maju len 37mm bez korunky! A navyse po tolkych rokoch negarantuju WR...

Leviathan ozvem sa niekedy a mozeme stretnut. Vyska je ale ozaj u BS300 ocividna (osobne by som sice prijal aj o par mm viac :)), cize ked ti prekazala pri BALLe, tu by ti asi tiez vadila. BS100 mi najviac vadi podstatne a nepomerne nizsia luneta, menej mohutna, ale nazivo som ich nevidel. Chysta sa bronzova verzia BS100 a bude vyrobena uz v marci (hnedy dial aj isofrane) a cena je zarazajuca, o tusim tretinu nizsia ako verzia steel! Zaujimave na nej bude to, ze korunka a aj dynko bude bronz! Pri korunke super, ale pri dynku uz padaju negativne ohlasy koli moznym alergiam.

Este k tomu diametru - jeden co ich tiez ma, to dobre vystihol - ked na ne pozres z blizka, posobia mensie, pretoze luneta sa smerom nahor zuzuje a jej vrchny priemer je mozno 40mm. Cize nemas pocit, ze mas budik na ruke. Z dialky ale vyzeraju vacsie, pretoze luneta splynie s telom, ktore pri pohlade na blizko prebije luneta.

Menil by som na nich jedinu vec - korunku na lavej strane, to sa mi prave paci na sharkmasteroch ze je tam taka moznost. Sice vobec korunka netlaci, ale radsej to mam na druhej strane... a nosit na pravej ruke sa mi zrovna ale nechce.

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na lavu Sharkmaster, na pravu BT300.

ja este zvazujem....Crepas

Posted Image

Crepas ma velmi podobny styl lunety..

Posted Image

Posted Image

emef, LOL, zraloka umlatit :) to by bolo skoda aj hodiniek, aj zraloka :)))

Fiha, Prim sport 2 sa ozaj trochu podoba na Aquadive NOS, najma z bocneho profilu. Pravdu povediac povodne som uvazoval prave nad modelom NOS a tento model ma pritiahol ku znacke, ale maju len 37mm bez korunky! A navyse po tolkych rokoch negarantuju WR...

Leviathan ozvem sa niekedy a mozeme stretnut. Vyska je ale ozaj u BS300 ocividna (osobne by som sice prijal aj o par mm viac :)), cize ked ti prekazala pri BALLe, tu by ti asi tiez vadila. BS100 mi najviac vadi podstatne a nepomerne nizsia luneta, menej mohutna, ale nazivo som ich nevidel. Chysta sa bronzova verzia BS100 a bude vyrobena uz v marci (hnedy dial aj isofrane) a cena je zarazajuca, o tusim tretinu nizsia ako verzia steel! Zaujimave na nej bude to, ze korunka a aj dynko bude bronz! Pri korunke super, ale pri dynku uz padaju negativne ohlasy koli moznym alergiam.

Este k tomu diametru - jeden co ich tiez ma, to dobre vystihol - ked na ne pozres z blizka, posobia mensie, pretoze luneta sa smerom nahor zuzuje a jej vrchny priemer je mozno 40mm. Cize nemas pocit, ze mas budik na ruke. Z dialky ale vyzeraju vacsie, pretoze luneta splynie s telom, ktore pri pohlade na blizko prebije luneta.

Menil by som na nich jedinu vec - korunku na lavej strane, to sa mi prave paci na sharkmasteroch ze je tam taka moznost. Sice vobec korunka netlaci, ale radsej to mam na druhej strane... a nosit na pravej ruke sa mi zrovna ale nechce.

Odesláno

Crepas som objavil len nedavno, spanieli, veeelmi sympaticka znacka, jednoznacne by som ju uprednostnil pred helsonom, neviem preco, ale je mi sympaticka... nemat aquadive, tak prave crepas by bol na shortliste ako c.1 (spolu so zixenom - od nich mi ale pride v piatok DSR1000, za babku cez WUS)

model Le Grand je takmer rovnaky ako sharkdiver ale ma pre mna krajsiu lunetu - pretoze je vyssia :)

ale asi by som isiel do TEKTITE

ktorekolvek co kupis rad uvidim, ci uz helson alebo crepas!

btw, stale nerozumiem ako je to s casebackom na sharkmasteroch... je prichyteny jednou skrutkou?

Odesláno

este ku crepasu tektite - deklaruje pouzitie top grade ETA (co helson nie...), tiez viton tesneni (neviem ci je to standard aj inde) a safirova luneta (to ma aj skarkmaster). Keby sa to vyrabalo v EU, tak jasne plus pre crepas. A je menej okukany, ma vacsi smrnc

Odesláno

NO zatial som to nerozluskol. Za Aquadive hovori historia

za Helson cena a Crepas...je niekde uprostred. MOc som zvedavy, ake su nazivo. Mozno to rozhodne

Crepas som objavil len nedavno, spanieli, veeelmi sympaticka znacka, jednoznacne by som ju uprednostnil pred helsonom, neviem preco, ale je mi sympaticka... nemat aquadive, tak prave crepas by bol na shortliste ako c.1 (spolu so zixenom - od nich mi ale pride v piatok DSR1000, za babku cez WUS)

model Le Grand je takmer rovnaky ako sharkdiver ale ma pre mna krajsiu lunetu - pretoze je vyssia :)

btw, stale nerozumiem ako je to s casebackom na sharkmasteroch... je prichyteny jednou skrutkou?

Odesláno

podla mojich skusenosti, ked vyrobca doslova neuvedie, ze je to vyrobene v europe, tak je to vzdy cina. Pri crepas som si nie isty. Kazdopadne aj keby to bola cina, nevadilo by mi to, preslo mi viacero butikovych hodiniek cez ruky a kvalita super.

Pre aquadive je to v EU az na par veci, kopirujem zo stranky:

AQUADIVE BATHYSCAPHE 300

Case including caseback and bezel made in Pforzheim Germany, DLC coated in Austria, next generation will be made in house in Pforzheim

Crystal Manufactured in Switzerland using Swiss raw materials

Movement made in Switzerland

Dial printed raw dial originates from Far East, coating and finishing are carried out in Switzerland

Hands sources vary according to model and batch

Bezel insert: raw ceramic bezel made in China to European Standards, coating and finishing and quality control in Switzerland/next generation is made in Austria

Strap: made in Italy, using extra strong 2mm Swiss Made springbars

Bracelet: supplied by an EU based company in Pforzheim/Germany and made by their manufacturing facility in (undisclosed) according to German standards

Watch box Far East

Warranty Card made in the EU

User manual made in the EU

Specs may change without further notice

Odesláno

takze som dostal velmi slusnu ponuku a Sharkmaster blue (crown on 3) je na ceste. Ciernych potapiek mam dost ta modra sa mi paci...

s tou lunetou to bude fajn..

Posted Image

NO zatial som to nerozluskol. Za Aquadive hovori historia

za Helson cena a Crepas...je niekde uprostred. MOc som zvedavy, ake su nazivo. Mozno to rozhodne

Odesláno

Som to kukal a case je monoblok. Teda zo spodnej strany nie je ziaden dekel. Stojcek sa vybera cez dial.

Celkom netradicne riesenie. Akurat ak pojdu napr. na doregulovanie mechano bude kukat:-)

Odesláno

Aha, takze tak je to s tym casebackom... ma to urcite nieco do seba... a nie je to prvy pripad monoblocku od helsonu, aj ich model Gauge to ma rovnako...

Nuz ale v tom pripade dobre padne, ked bude strojcek slapat presne, aby sa nemuselo moc casto davat sklo dole :)

Odesláno

FOTKY ZMENSENE A ZNOVU PRIDANE.

BS300 je 24mm roztec, a ten oranzak uz nepredavam, nechavam ho.

zixen... ako TV, vidis to ma ani nenapadlo ale mas pravdu! :) Ten typ tela sa nazyva kompressor case, neviem posudit, nevidel som kompresor z tej doby :) Mam ho v 99% stave so safirovou lunetou a za polovicnu cenu, zadarilo sa... Ale DSR1000 je najmenej oblubeny zixen, casto sa predava... moj je 0008/3000.

post-13937-000044000 1328459871.jpg

post-13937-089145800 1328459879.jpg

post-13937-064324700 1328459887.jpg

post-13937-049303300 1328459902.jpg

post-13937-022168700 1328459924.jpg

Odesláno

LOL

...a ja ze to malo vyzerat ako kompresor... klasik by na mna povedal - to je vuuuul :)

---Leviathan, ale podoba sa to na to, aj farba sedi :)))

no bucte teda mudri a ako to je s kompresor case teda? nechce sa mi googlit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...