Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

věděl by někdo, kde stáhnout obrázky ciferníků hodin/hodinek k tisku na tiskárně - to znamená v trochu lepší kvalitě/rozlišení?

Příklad - dávám do pořádku tyhle kuchyňské junghansy a potřeboval bych pod sklo vytisknout nový ciferníček. průměr cca 25cm.

Můžu si ho sice nakreslit v acadu, ale budu se s tím piplat dva dny a stejně to nebude ono.

PS: občas bych uvítal i ciferníčky k tisku pro náramkové/kapesní hodinky.post-11077-080218300 1327149279.jpg,post-11077-049401900 1327149271.jpg,post-11077-088238400 1327149290.jpg,post-11077-016994000 1327149299.jpg

Odesláno

Já bych tedy nechal originál, je moc hezký a tisk na papíře bude vždycky vypadat divně. Tohle je autentické a je to pěkně provedené, je to tisk a podmalba na skle, viděl jsem takový udělaný z folií jako polep zezadu a nebylo to nic moc.

Odesláno

také bych ho nechal, problém je, že jak hodiny vyschly, tak ciferník popraskal a začíná odpadávat viz 3. fotka. Teď už jsou na něm asi 4 místa, kde je vidět podkladní papír. Takže bohužel musím.

Odesláno
  V 22. 1. 2012 v 15:22, 'VS' napsal:

Přesnější je to nakreslit a vytisknout na fólii. Na fotce je vždycky nějaké zkreslení.

no to je paráda, šlo by to ve vyšším rozlišení, třeba na ulož to. Diky

Právě jste udělal dobrý skutek - zachránil jedny hodiny (to se vám jednou všechno sečte ;)

jen co to vytisknu, tak dám fotky

Odesláno
  V 22. 1. 2012 v 18:41, 'Xjmeno363' napsal:

no to je paráda, šlo by to ve vyšším rozlišení, třeba na ulož to. Diky

Právě jste udělal dobrý skutek - zachránil jedny hodiny (to se vám jednou všechno sečte ;)

jen co to vytisknu, tak dám fotky

Pošli mi průměry těch tří kruhů na ciferníku a celého obdélníku, ať je to přesně.
Odesláno

Díky, začínám se učit s Incscape, ale zatím ještě třeba nevím, jak umístit text na křivku, aby byl všechen rovnoměrně rozdělen a ve svislé poloze. Chvíli mi to ještě dá.

Také jsem bohužel zjistil, že barevná laserovka v práci je A4 a tohle je asi o 1,5cm větší. Ale nechám to udělat v tiskařském středisku.

Ty rozměry jsou (Měřeno od středu):

vnitřní kružnice 68 mm

vnitřní minutová kružnice 100 mm

vnější minutová kružnice 103,5 mm

výška znaků 22 mm

Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...