Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

bohush: hmmm... nasadil jsi mi brouka do hlavy. mohl bys prosim pekne postnout fotku, kde by byly videt hezky z "an-fasu"... ja jen jak se tenhle remen popral s tou nechutnou mezerou. ja vim, ma tvarovany konce, ale i tak. klidne do SZ - i kdyz si myslim, ze to bude zajimat vic lidi. predem dekuji.

Odesláno (upraveno)
  V 23. 1. 2012 v 22:21, 'little_w' napsal:

bohush: hmmm... nasadil jsi mi brouka do hlavy. mohl bys prosim pekne postnout fotku, kde by byly videt hezky z "an-fasu"... ja jen jak se tenhle remen popral s tou nechutnou mezerou. ja vim, ma tvarovany konce, ale i tak. klidne do SZ - i kdyz si myslim, ze to bude zajimat vic lidi. predem dekuji.

Já už tuhle kombinaci nemám, byly to moje první Suma, teď mám 3. a konečně v modré, ale pár fotek jsem našel.

Ten řemen byl fajn, ale strašně dlouhý.

post-5960-013860600 1327378858.jpg

post-5960-084156000 1327378867.jpg

post-5960-012042700 1327378875.jpg

post-5960-075824700 1327378890.jpg

Upraveno uživatelem bohush
Odesláno

Ještě bych mohl upřesnit jednu věc, ten prodejce tenkrát rozměr 20 mm neměl, ale měl 21 mm a ten jsem koupil, trochu upravil a to je ten na fotkách výše, takže vlastně s rozměrem 20 zkušenost nemám, ale vypadají ty curved konce stejně.

V rozměru 21 mm ho mají třeba tady

Odesláno

diky! taky mam prave modry Sumo... a co znamena "strasne dlouhy"? mam zapesti asi tak 18,5 cm, plus minus. pokud Ti byl velkej, kolik mas pres zapesti, smim-li se optat? nevadi mi, kdyz na remenu zbyva misto tak na dve dirky.

Odesláno
  V 24. 1. 2012 v 18:58, 'little_w' napsal:

diky! taky mam prave modry Sumo... a co znamena "strasne dlouhy"? mam zapesti asi tak 18,5 cm, plus minus. pokud Ti byl velkej, kolik mas pres zapesti, smim-li se optat? nevadi mi, kdyz na remenu zbyva misto tak na dve dirky.

Ono to je vidět na jedné fotce jak ten konec na mé 17.5 cm ruce trčí do prostoru a taky ten Tungchoy uvádí délku 145x70, což na velkých hodinkách jako jsou Sumo, je docela dost, ale jasně nosit se to dá v pohodě.

Jo a dík za info o safíru od Harolda ve vedlejším vlákně.

Odesláno (upraveno)

Nějak tady zapadl můj dotaz, kde bych mohl sehnat ten karbonový řemínek - web jsem prohledal neúspěšně...

EDIT: Právě je jeden v bazaru - takže už mám:-)

Upraveno uživatelem Strikerp
Odesláno
  V 23. 1. 2012 v 13:19, 'zrno' napsal:

Asi to bude sm.dět samochválou , ale mrkni SEM je tam pár fotek potápek na řemenech :-)

krása!

jééééé, já bych strašně moc chtěl toho Bonda...!

:smile_anim:

• po 3 týdnech...
Návštěvník Gint
Odesláno

Ahoj, nevite nekdo, u jakeho hodinare se v CR daji koupit nejake diversky od Seika? Diky Gint.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...