realcop Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Nedávno jsem zmerčil hodinky, které měl kolega na našem operačním středisku. Na ocelovém dýnku hodinek je vigravírováno číslo G3922 Našel jsem tento jediný odkaz (hodinky uplně dole): http://www.proarms.cz/ceniky/Prislusenstvi/Hodinky_M-E-C_MO2009.pdf Věděl by někdo něco o jejich kvalitě a o výrobci? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 V tom PDFku mě zaujalo "hodinky čistě vyráběné v Itálii se švýcarskými strojky" a přitom mezi produkty jsou Citizen s jiným cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 24. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 No tak sem se toho moc nedozvěděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 No tak sem se toho moc nedozvěděl Kdyby váš operační nosil třeba tohle, tak se dozvíš hodně. Ale o MEC jsem fakt nikdy nic neslyšel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 A na jejich stránky ses koukal? http://www.mecmilitary.it/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=4&lang=en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Kdyby váš operační nosil třeba tohle, tak se dozvíš hodně. Ale o MEC jsem fakt nikdy nic neslyšel Supr fotka! Vykutano z webu nebo vlastni pohotovy shot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Organíku, budeš se divit, ale vyhrabal jsem to někde na Chronomagu, měl jsem to uložené. Zaboha si ale nevzpomenu, kdo to tady postoval první a kde (tímto se autorovi fotky omlouvám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 26. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 No tak sem se toho moc nedozvěděl Hmm to asi nebude praporčík. To bude plukovník jak vyšitý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se