Radimk Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 prosím o radu- kdo nyní zajituje dovoz Tissotů do ČR, resp. kdo umí dovézt originální náhradní díly?Potřebuju trochu poladit moje "Lelokly", pracovně to provedou kluci z chaloupky v Praze Na Dělostřílnách, ale rád bych jim k tomu dodal díly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Nevím to jistě, ale co třeba tady- http://www.klenoty-oplustil.cz/Znackove-hodinky.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Výhradní dovozce pro ČR:MINUTA CZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 29. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Děkujizkusím jim napsat, uvidíme. Nějaké osobní zkušenosti s nima asi nemáme, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remove soul Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Náhradní díly pro Tissoty jakožto i ofiko servis pro ČR je Hanák Brno a Deal Ostrava. Ani jeden z nich ti je ale neprodá!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Náhradní díly pro Tissoty jakožto i ofiko servis pro ČR je Hanák Brno a Deal Ostrava. Ani jeden z nich ti je ale neprodá!!! Jojo, Minutacz mi tyhle dva " servisy" doporučila. Tak chytrej sem taky, to sem si mohl najít na stránkách. Uvidíme. Hanák Brno asi ee, ty odezvy na něj nejsou zrovna ideální, ale zkusím Deal.. I když.. hodinky bylu kupovány u Hanáka. Ale se servisem nemám moc dobré zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remove soul Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Jo a osobní zkušenosti s oběma mám. Bohužel jen samá negativa. Takže prašť jako uhoď. Ale Tissoty také umíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Jo a osobní zkušenosti s oběma mám. Bohužel jen samá negativa. Takže prašť jako uhoď. Ale Tissoty také umíme Tissoty zvládne každý hodinář. Ne ""jakohodinář"". je tam 2824, takže nic světoborného. Já jen potřebuju ty díly, hodináře mám - ateliér K&M. A to je u nás asi problém. Snad napíšu do fabrikym, to bude asi schůdnější, naši "autodealeři" si chrání svoji neotřesitelnou nesmrtelnou ...ále nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remove soul Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Do fabriky budeš psát zbytečně. Tam ti řeknou ať se obrátíš na autorizovaný servis ve svojí zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Do fabriky budeš psát zbytečně. Tam ti řeknou ať se obrátíš na autorizovaný servis ve svojí zemi Solidní rubikon.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se