Bořivoj Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Proč fantasmagorie? Piezo je taky reprák a taky něco žere, jenom hraje moc vysoký tóny. Dynamickej repráček se dá samozřejmě udělat taky vodotěsnej. Tyhle nějakej lepší reprák mít musí, ale jestli se dá tím nahraným zvukem budit, to nikde nepíšou. Udávanou životnost baterky dva roky bych přežil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Hodinky nadherne, ale bohuzel jejich konceoce by neprezila ani sprchu, nacozpak Frostie test v plnem rozsahu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Jako budík jsem začal používat Casia B640W, které mají dle mého názoru docela hlasitý alarm. Z druhé strany je pravda, že můj názor nebude úplně objektivní, protože mám citlivější sluch, takže mě probudily i GW056E-1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Tak to ti závidím. Sluch je právě to, co je mojí slabou stránkou - jakékoli digitálky jsou pro mě jako budík naprosto nepoužitelné, ale neslyším je ani když jsem vzhůru - až na výjimky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se