TomasH Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Ahoj nerad bych prichazel s nejakou radoby senzaci, takze pokud je to tu zname, tak me nekamenujte. Nicmene dneska radno jsem si prohledl inzeraty v sekci prodej zde na foru a jeden inzerat se tykal i onech dratenejch houbicek. Po precteni inzeratu mi spadla celist, prodavajici si za jednu a pravdepodobne polovicni houbicku rekl 200,- Kc !!!! Rad bych upozornil, ze se tyto houbicky vetsinou prodavaji po deseti kusech o rozmerech cca 6x 13 cm a jedno baleni stoji neco malo kolem 100,- Kc. Tudiz kdyz jsem toto baleni dostal od kamarada zadarmo mel bych ne nem vejvar 4000,- Kc !!!!!! Tudiz nakupujte prosim s rozmyslem. Jo a kde tyto kouzelne houbicky sehnat? Pardon cistici rouna.. v instalaterskych potrebach... Diky P.S.: omluvte nekvalitni foto z telefonu Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem TomasH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Díky za tip,fotky ideálně 600x800 pixelů,jinak hrozí smazání od moderátorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 smazu, upravim.. snad to prezijou.. uz nemam sil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Nahraj je níže znovu v menším rozlišení prosím, původní musím smáznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se