martini Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Hergot Gasi, to je super, zes do nich sel. Velka gratulace. Jsem rad, ze jsem ty krasky mel na ruce posledni den v panenskem stavu, nez jsi je schvatil a setrel z nich ten pel neposkvrnenosti ;-) Jsou dokonaly, moc ti je preju.
gas Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Sem po druhe flasce prece rikal, ze si pro ne v utery prijedu dik
dandy Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Nadherne vyvazene hodinky. Rada Vintage sa im vydarila a tieto zvlast. Gratulacia.
Enola Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Velká gratulace gasi, Laureusy mají velký šarm. Když jsem kupoval Plastiki, tak si je bral jeden bussinessman přede mnou. Mohl jsem na nich oči nechat. Modrá barva na hodinkách mě poslední dobou fest bere. A že tahle modrá teda je !!!
gas Odesláno 26. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2012 nasel jsem foto cernych na iwc kaucuku z vintage aquatimeru, to bych s nima mohl i do bazenu dokonce i nato
gas Odesláno 28. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2012 hadr super, ale do bazenu na howno
milli Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Jsou opravdu nádherný. Ta modrá je moc povedená a kontrast s červeným koncem vteřinovky je moc povedenej... Včera v Drážďanech jsem je měl poprvé na ruce a nemohl jsem pak večer moc dobře usnout :-) Ať ti přináší jenom radost!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se