no.10 Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Zdravím pánové (myslím, že žen tady moc není ), chtěl bych vás požádat o radu. Ani nevím proč, ale tak nějak sem sám sebe přesvědčil o tom, že začnu opět nosit hodinky. Přece jen pěkné hodinky k muži patří. Tak nějak sem prolouskal zdejší fórum a očividně většina z Vás ví, o čem píše. Finanční kapitál je bohužel omezený. Je mi 21 a studuji vysokou školu a tučným kontem neoplývám.... Za hodinky chci dát maximálně! 3500kč (opravdu maximálně). Hodinky jsem pár let nenosil, tak bych nerad dával za hodinky 10k (třeba časem, teď ale ne-e) a za dva týdny je dal do šuplíku s tím, že mě to omrzelo. Co se týče parametrů, tak se mi líbí hodinky s tmavým-koženým řemínkem. Mám celkem úzké zápěstí, takže nic s velkým ciferníkem. Jinak nějaké extra požadavky nemám, jsem lajk a v hodinkách se nevyznám. Hodně mě zaujaly tyhle hodinky Skagen Leather 233XXLSLB. Jaký na ně máte názor? Či nějaký návrh na něco podobného? Díky moc za jakoukoli odpověď a radu.
rals Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Kamarád je měl. Sklíčko se mu hned poškrábalo, pak s nima někde upadl a upadly ručičky..hodil je do koše..
vikhra Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Něco málo by se našlo. http://forum.chronom...-znacka-skagen/ http://forum.chronom...ske-zkusenosti/
mmcmxcix Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Tak neco strelim. Co tyhle baterkace do 3000kc? Jinak skus vice specifikovat sve pozadavky (luneta, barva cifru a pod.). Bulova Seiko
Ondoni Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Hodně mě zaujaly tyhle hodinky Skagen Leather 233XXLSLB. Jaký na ně máte názor? Či nějaký návrh na něco podobného? Ahoj, jedny Skageny mám, a sice tyhle. Jsou přesně za cenu limitu, který si uvedl. Co se týče zpracování, tak si dovolím napsat, že je to určitě lepší průměr. Ale to sklíčko je opravdu docela náchylné, na druhou stranu jsem je docela rasil, takže si za to můžu sám Zbytek (pouzdo, řemen, přezka) vypadá po půl roce každodenního nošení jako nový. Ke košili ideální a sem tam někdo pochválí, protože vypadají na tu cenu opravdu dobře. Edit: mrknul jsem teď na ty odkazy, které dával "vikhra", a většinový souhlas... Upraveno 2. února 2012 uživatelem Ondoni
no.10 Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Díky za všechny odpovědi. Co se týče těch parametrů, tak v tom je právě ten problém. Nemám moc dobrou představu. Líbí se mi ale spíše tmavý ciferník, tzn. černá, tmavě šedá, popřípadě nějaká tmavá rudá, modrá. Nechcu nic extra fomálního, v obleku pravidelně nechodím. (ale puntíkované kraťasy a triko se supermanem taky ne ), ale na druhou stranu ne nějaké digitálky nebo tak. Něco mezi no. V oblečení bych to hledal pod univerzálním pojmem sportovní elegance Pokud by jste měli ještě nejakou alternativu k těm hodinkám, které jsem navrhl v prvním příspěvku, tak budu rád. Něco v tom stylu.Chápu, že je těžké radit, když nemám představu pořádně, ale i tak díky. A jak sem pochopil, tak s tím Skagenem by to šlápnutí vedle být nemuselo, nějaká sranda značka to není a určité kvality dosahuje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se