Kat251 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Gratulace mě to čeka poprve v půlce dubna:-)
NIGHTinGALE Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Taky moc gratuluju.My čekáme holčičku koncem června, tak už se těším
Martyp Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Gratuluju!Preju hodne zdravi a jen spokojenost v zivote!!
Petr Svenda Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 to je fakt, ale stejně doufám, že mi je jednou pustíš:-) Jedny mam doma, kdybys mel zajem
p3k Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Gratuluji k pěknému přírustku. Apropó, kolik má ručiček?... Nedalo mi to na tomto fóru. Ať vám dělá jenom radost.
pikec Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Krásně zabaleňoučká je ta Vaše Nastěnka pardon Karolínka Hodně moc zdravíčka a plno štěstíčka.
little_w Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 ani nevim, jestli jsem ti uz pogratuloval. jestli ne, tak dodatecne gratuluji!
hammi Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Taky ti moc gratuluju. Tohle je ta největší radost, co tě může potkat. Jsem tu krátce, takže jsem se nechlubil naší malou, která se narodila přesně na mé narozeniny. Dnes ji je něco málo přes 7 měsíců a je to fakt pusina. Vždy když přijdu z práce, ne zrovna v pohodě, tak ona mě vždy hodí do klidu... Uvidíš sám. Je paráda sledovat, jak se to malé stvoření vyvíjí, jak každým dnem dělá pokroky.... Přeju hodně zdraví malé a vám klidné noci
Michal_R Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Take gratuluji! Hlavne hodne zdravi a zbytek nejak dopadne :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se