Arthur N. Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 mám je sice od listopadu 2011 od safiho, ale úplně novej milanaise od Herberta ZAHYza fotky se omlouvám, lepší nesvedu:( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 mám je sice od listopadu 2011 od safiho, ale úplně novej milanaise od Herberta ZAHY za fotky se omlouvám, lepší nesvedu:( Pěkné, sedí ti.
sibirnaya Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 ty hodinky sou krasny, ale ten tah sundej, vypada to strasne
robo Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Musím potvrdiť to čo hovorí Sibir, hodinky fajne a vysoko nositeľné, ale ťah je strašne ďaleko od púzdra hodiniek a aj tak na taký druh hodiniek sa mi páčia kožené remene.
quequeek Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Mně se na meshi líbí, jen by to chtělo vybrat jiný, který by jim lépe seděl (vyčuhující stěžejka) a méně hustý výplet, jinak Nomos club skvělá volba
Arthur N. Odesláno 6. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2012 díky za radu, řemen zatím jen ke kravatěmně a mé milované ženě se na tom tahu líbí, tak tam zůstane!
Lu2cz Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Taky si přisadím když už jsem se sem dostal ze STOWa diskuze :-) Ty NOMOSky jsou fakt moc krásný, ty se mi líbí moc moc... i na tom tahu bych neřekl, že vypadají hrozně, podle mě to ujde, ale taky bych si je radši představil na hnědém koženém řemenu...ale pokud se líbí Tobě i Tvé milované, tak Vám do toho nemá kdo co kecat
Kazaam Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 neskutečně parádní hodinky prostě...tah x řemen je čistě na tobě
Arthur N. Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 tah už není, prodal jsem jej s Alba Riki Watanebeteď jsou Nomosky ve skříni na novém řemeni od Oty (zrno) - beru je jen občas k saku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guca Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Jsou to nádherné, pro mě "ultimativní", oblekovky. Gratuluji, že ti ještě zůstaly doma
Lu2cz Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Jo jo, tak to je přesně ten řemen :-D, kterej jsem si představoval :-D... akurát škoda, že zahálejí ve skříni, ale mít je já, tak se jich taky nezbavím.
Kid_A Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 myslim, ze by jim sel i peknej teju jester nebo pstros. ale nomosky jsou super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se