JanC Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat zdejších majitelů Suunto, konkrétněji u mě řada T3 black, jestli už neřešili problém s hrudním pásem. Potíž je v tom, že se s hodinkami spáruje, ale hází nesmyslné hodnoty (silně nadhodnocuje a podhodnocuje). Baterku jsem pro jistotu vyměnil, ale nepomohlo. Zkoušel jsem spárovat i s jinými typy Suunto, ale nepovedlo se (nevím, zda je to odlišným typem, nebo i zde je problém). Nějaký tip či odzkoušený servis v Praze. Děkuji předem.
Catwanderer Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Někdy se mi stává, že naměřené hodnoty jsou podhodnocené, nebo komunikace mezi vysílačem a hodinkami je jen "občasná". Řeší to výměna baterie, ale to už se zde stalo. Pokud v mém případě problém přetrvává, tak opatrně (většinou špičkou nože) očistím kontakty na vysílači v místě, kde na ně přiléhají kontakty pásu. U starších typů pásů, bylo třeba ještě přihnout kontaky plíšků co dosedají na kontaky snímače. Uvedené vždy pomohlo. Nevím, jestli to pomůže i v tomhle případě, protože naměřené hodnoty jsem neměl nikdy nadhodnocené. Ještě bych možná zkusil baterii vyjmout a znova spárovat, taky jsem si vzpomněl, že baterie od některých výrobců vysílač neměl prostě rád a naměřené hodnoty byly nesmyslné. Experimentováním jsem zjistil, že nejlpeší jsou čínské no name baterie, které k nám dováží www.kckcyklosport.cz, popřípadě ještě jedny značkové, ale ty teď nemám po ruce a nemůžu si vzpomenout na jejich název. Někdy jsem přisuzoval i zmatenost hodnot oblečení, které jsem měl na sobě, respektive, že jak jednotlivé kusy oblečení o sebe při pohybu třely, mohly generovat statickou elektřinu, které mohla mít vliv na udávané hodnoty, ale to už je spíš asi jen taková moje divočejší teorie. Upraveno 3. února 2012 uživatelem Catwanderer
vE13Lius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 A zkusil jsi vyměnit baterii i v hodinkách, nebo ta je v pohodě? Určitě bych zkusil případně zresetovat i hodinky a jak psal tady kolega, znovu spárovat, před tím ale samozřejmě zkusit očistit ty kontakty, nebo zohýbat, tam je asi největší pravděpodobnost kamene úrazu. Tady je tabulka, s čím by to mělo jít spárovat a s čím ne. http://www.suunto-sports.cz/index.php?typ=UUA&showid=52
JanC Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2012 (upraveno) děkuji, vyzkouším Upraveno 4. února 2012 uživatelem JanC
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se