Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, dnes som narazil na pekné hodinky, ktoré sa mi naozaj páčia.

Ide o Hamilton Automatic Khaki King H64455133 http://www.citywatches.co.uk/mens-watches/hamilton-automatic-khaki-king-h64455133-mens-watch.html

a

Hamilton khaki king scuba H64515133 http://www.chrono24.cz/hamilton/khaki-navy-scuba-automatic-h64515133--id1906826.htm

Chcem sa opýtať ako je to s tým swiss made na ciferníku. Niektoré ho majú niektoré nie. Ak ho nemajú tak v čom sa líšia od tých čo majú? Majú ten istý švajčiarsky strojček v sebe?

Neviete či tieto modely majú antireflex? Čo poviete na ich cenu? Dajú sa reálne zohnať nové lacnejšie?

Hľadám si hodinky už asi vyše mesiaca a už som z toho mimo Posted Image

Chcem si vybrať niečo čo sa mi bdue páčiť ale bude to mať aj nejajkú kvalitu. A ešte by som chcel vedieť ako tobýva so zárukou, servisom pri nákupe zo zahraničia.

Za hocijakú odpoveď na moje otázky vopred ďakujem.

Odesláno

Ten Swiss made se tady už řešil myslim, určitě to neznamená, že by tam byl nějakej jinej horší strojek, ETA v tom je určitě. Antireflex Hamiltony bohužel nemaj, možná některý top modely od loňska, ale tyhle ne. Jestli jsi z Prahy, dojdi se podívat do toho Outletu ve Vodičkový..

Odesláno (upraveno)

Novejsi modely Hamiltonu nemaji na ciferniku "Swiss Made" z jedineho duvodu - znacka je hrda na svuj americky zaklad a proto odstranila z ciferniku to "Swiss Made", aby to nekolidovalo s napisem "Americam Brand" na jinych modelech. Neboj ale, strojek je furt stejny.

Cena 400 EUR za King na tahu je vyborna, nejlevnejsi na kuzi se prodavaji za 360 EUR na italskych ebayech. V Anglicku se King prodava za 550 EUR, takze s cenou tady neni co resit. Tebou zminovane citywatches jsou jedny z nejlepsich eshopu, se servisem ani zarukou problem neni, takze jdi klidne do nich.

Upraveno uživatelem mmcmxcix
Odesláno (upraveno)

Khaki King jsou úplně skvělý hodinky. Šel bych do nich, neprohloupíš :)

Podepisuji, tak jako x dalsich lidi Posted Image

Presnost se da celkem realne seridit i na 10s/mesic, coz je skutecne bomba! Takovou hodnotu mnohdy nemaji ani strojky s cosc.

Upraveno uživatelem mmcmxcix
Odesláno

Mám Hamiltony Khaki měsic staré hodinky a jsou na nich dole "Swiss Made" na ciferniku takže to neni uplně pravda co píše mmcmxcix :sad01_anim:

Jinak dobrá volba-jsou to pěkné tiktaky!!!

Odesláno (upraveno)

Když jsem si je kdysi pořídil, tak jsem si ve své neznalosti myslel, že AR mají :D Pak jsem samozřejmě zjistil, že nikoliv, ale nikdy mi to u nich nechybělo. Safír se pěkně lesknul a v kombinaci s leštěnou lunetou to vypadalo super i bez něj. Každopádně Brož udělá oboustranný za 2 litry, takže kdyby hodně chyběl...

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

pokud se ti líbí (to je základní předpoklad), tak jsou to výborné hodinky, a za tuhle cenu - bez váhání...

:smile_anim:

doporučuji koupit na tahu - pokud bys pak chtěl, tak řemen si můžeš vybart kdykoli a jakýkoli, případně nechat udělat; dokupovat tah je vždy mírná komplikace a každopádně dražší...

Odesláno

ve finále se opravdu musíš rozhodnout sám - zvaž k jaké příležitosti je budeš nosit nejčastěji, jak se převážně oblékáš, jaký styl máš raději... dále zvaž velikost, hmotnost a tlošťku hodinek, vyzkoušej na ruce, které ti lépe sednou, případně jak na ruce působí...

opravdu se už dál radit nedá - každý má jiné priority a jiný vkus

(napadla mne i kacířská myšlenka - kup si oboje)

:angel:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...