Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kde nejlevněji koupit Breitling Avenger Seawolf na kovu? Je 75 tis Kč slušná cena?

Koukal jsem na stránky Carollinum a tam píšou, že při cestě např. do Švýcarska nebo Norska se v jejich shopu na Ruzyni nemusí platit DPH. Nemáte s tím někdo zkušenost? Jestli tam ty jejich hodinky nejsou kvůli tomu o 20% dražší :-)

Díky!

Odesláno

Kde nejlevněji koupit Breitling Avenger Seawolf na kovu? Je 75 tis Kč slušná cena?

Koukal jsem na stránky Carollinum a tam píšou, že při cestě např. do Švýcarska nebo Norska se v jejich shopu na Ruzyni nemusí platit DPH. Nemáte s tím někdo zkušenost? Jestli tam ty jejich hodinky nejsou kvůli tomu o 20% dražší :-)

Díky!

..75tis za nové na kovu je slušná cena..:smile_anim:

Návštěvník kupec
Odesláno

Díky!

Ak ich kúpiš v " DUTY FREE schope tak neplatíš clo.

Odesláno

jj, clo neplatíš. Musíš ale letět, myslím, mimo EU. Co je ale super, tak že je můžeš kontaktovat v předstihu, aby stihli objednat přesně hodinky, které bys chtěl. Vztahuje se to ale jenom na značky, které tam prodávají (Breitling, Omega, Rado, ...), což není to samé co v Pařížské...Rolex tam nekoupíš :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...