panedge Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Pripojuju se ke gratulacim,jsou perfektni,taky sem o nich premejslel,kdyz sem je videl ve vlakne na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Velka gratulace... P.S. To cestovni pouzdro jsem Ti vlastne dat nechtel :-)) Jejda chlapíku, nic jsi neříkal, tak jsem to celý vrazil do kapsy Pokud chceš, tak ti ho vrátím, ale radši bych si ho nechal a klidně ho od tebe koupím" Když tak napiš SZ a domluvíme se" Panedge: Když jsem si psali, co se mě všechno líbí, tak jsi psal, že tě nic nebere, pouze ty Béčka, tak jsem je koupil Až pojedu do Pece, můžeme se setkat a pokecat, když bydlíš v tak krásném městečku, mám tam mimochodem strejdu" Já už mám v sobě flašu vína, tak mě omluv, že jsem trochu vlezlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Nech si ho jako projev me ucty k Tobe .... Breitle at tikaj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Nech si ho jako projev me ucty k Tobe .... Breitle at tikaj.... Děkuji Pokud máš zájem, dej mi do SZ adresu a já ti pošlu ti pošlu toho zapomenutýho africkýho panďuláka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Malá otázečka, za kterou předem děkuji" Hodinky musím chtě nechtě kvůli drsné práci odložit do vrtiče a mám dojem, že ETA Valjoux má nátah pouze na jednu stranu, ale na kterou? Vrtič se má točit po směru nebo v protisměru hodinových ručiček, aby se hodinky natáhli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 The 7750 only winds clockwise (hence the famous "wobble"). It needs more turns per day than an 2824/2892 movement, too...I think Orbita recommends setting 7750-based watches for 850 or 900 tpd in the clockwise direction. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Tiež ti gratulujem, ja ich mám tiež. Striedam tah, gumu a remen. Ešte dlho budeš na ne pozerať....................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se