Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahojte, chci se také pochlubit se svým novým přírůstkem - a to skoro Bondovkama

Původně ( ale pořád je chci ) jsem si chtěl tento model pořídit v automatu, se starším cal. Ale nakonec mě cvrnky do nosu tyto.

Normálně bych je asi nebral, ale jsou koupeny 10/09 a předchozím majitelem nebyli nošeny. Vydal jsem se na ně podívat a neměli jedinou vadu na kráse

a navíc kupovány v ČR s kompletním balením, dlouho jsem neváhal a vzal je. I kdyby jen na zkoušku a měli za nějaký čas dělat radost někomu jinému:-)

Nejprve mě přepadal dojem, že jsou malé ( po B - 42 ) , ale nakonec na mou ruku ( 17cm ) po týdenním nošení mi připadají úžasné.

Přidávám i jednu fotku mobilem z auta:-)

První krok je přiznat si to. A tak říkám "Ano jsem závislí"

Cal. 2221.80

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem semi001
Odesláno

Gratuluji ke krásné klasice, ale proč poloviční? Bond měl naopak quartzky!

To měl, ale tuším jen ve Zlatém Oku, pak už to byli s cal.1120. Ale možna se mýlím:-) každopádně dekuji
Odesláno

To měl, ale tuším jen ve Zlatém Oku, pak už to byli s cal.1120. Ale možna se mýlím:-) každopádně dekuji

Ano, jsou "poloviční" (ty původní quartz mají jiné indexy a míň červené :)) ale to jim NIC neubírá na úžasnosti. Skvělé hodinky, gratuluji!
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Jestli mě oko neklame, po levé straně by měla téct Vltava. Jak to, že jsi je fotil na suchu? Dyť v CK už nemrzne:-)))

Bondovky jsou hodinky, které musí "chytit" téměř každého. Taková stálice horologického nebe:-) Já je ted neměl, ale líbí se mi vždycky moc. Jsou prostě k sežrání. Sjakýmkoliv kalibrem. Komu jsem ukázal fotku řekne - líbí! Vůbec se nedivím, že jsi jim na místě podlehl.

Odesláno

Jestli mě oko neklame, po levé straně by měla téct Vltava. Jak to, že jsi je fotil na suchu? Dyť v CK už nemrzne:-)))

Bondovky jsou hodinky, které musí "chytit" téměř každého. Taková stálice horologického nebe:-) Já je ted neměl, ale líbí se mi vždycky moc. Jsou prostě k sežrání. Sjakýmkoliv kalibrem. Komu jsem ukázal fotku řekne - líbí! Vůbec se nedivím, že jsi jim na místě podlehl.

Zatím mám jen eletriku, ale do budoucna to budou určitě automaty. Podlehl jsem hlavně stavu hodinek:-)

Jinak poprvé jsem se o nich pořádně dočetl tady, a i když jsem kupoval 1. lepší hodinky B-42, ve skrytu duše sem cítil, že jednou to budou Bondovky. Uplynuly dva měsíce a mám je:-)

Vltavu jsem nestihl vyfotit s hodinkama, vždy když mě přítelkyně chytí, jak fotím své hodinky místo jí nebo výletu, tak mi to davá pěkně sež... :-):-):-)

Odesláno

Na to znám jedinou fintu - dej hodinky na ruku jí.

Jako že taková krása by na tobě tolik nevynikla, tak tedy ehm...

Nebo od doby co mám miminko používám jako model občas dceru:-)

Odesláno

A jedna z víkendového výletu v Č. Krumlově.

Super fotka. Moje nejoblíbenější místo v Krumlově :) Nabíral jsem tam na podzim sílu pár hodin před tím, než jsem žádal přítelkyni o ruku. Až tam budu příště, požádám jí o bondovky :D
Odesláno

Zatím mám jen eletriku, ale do budoucna to budou určitě automaty. Podlehl jsem hlavně stavu hodinek:-)

Jinak poprvé jsem se o nich pořádně dočetl tady, a i když jsem kupoval 1. lepší hodinky B-42, ve skrytu duše sem cítil, že jednou to budou Bondovky. Uplynuly dva měsíce a mám je:-)

Vltavu jsem nestihl vyfotit s hodinkama, vždy když mě přítelkyně chytí, jak fotím své hodinky místo jí nebo výletu, tak mi to davá pěkně sež... :-):-):-)

Zdravím, gratuluji k nim :smile_anim:

Já mám jejich verzi v automatu (2220.80.00 cal 2500), nemůžu se na ně přestat koukat, sem tam si je i poslechnu jak tikají, všichni neznalí chronobundusu se mi diví a myslí si o mě, že jsem blázen, prý- co máš pořád s těmi hodinkami? zastavily se? (ty přece nosil Bond, ty jen tak něco neporazí).

Ještě jednou velká gratulace!

Odesláno

Super fotka. Moje nejoblíbenější místo v Krumlově :) Nabíral jsem tam na podzim sílu pár hodin před tím, než jsem žádal přítelkyni o ruku. Až tam budu příště, požádám jí o bondovky :D

Jestli tys to neměl udělat naopak:-):-)

Odesláno

Zdravím, gratuluji k nim :smile_anim:

Já mám jejich verzi v automatu (2220.80.00 cal 2500), nemůžu se na ně přestat koukat, sem tam si je i poslechnu jak tikají, všichni neznalí chronobundusu se mi diví a myslí si o mě, že jsem blázen, prý- co máš pořád s těmi hodinkami? zastavily se? (ty přece nosil Bond, ty jen tak něco neporazí).

Ještě jednou velká gratulace!

Taky bych radši automaty a do budoucna to na ně určitě vidím :-) ale v tomto stavu jsem je nemohl nechat :-)

Nicméně se na ně pořád nemůžu vynadívat, jsou po všech směrech krásný:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...