ates Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 Dobrý den, sháním dámské hodinky s pokud možno pánským designem, jenže se bojím, že takové hodinky budou na moji ruku příliš velké a těžké. Proto bych chtěla poprosit o radu, co si myslíte o těchto hodinkách? Nikde totiž nemohu najít jejich výšku ani hmotnost, a na jiných stránkách jsou dokonce vedeny v kategorii pánských hodinek. Neznáte nějaké podobné a pokud možno levnější? Já objevila ještě jedny, jenže ty mi zas připadají až podezřele levné a po předchozích zkušenostech mám obavy z jejich kvality. Pokud bych nesehnala žádné s pánským designem, chtěla bych si pořídit tyto hodinky. Líbí se mi, ale nic mi neříká firma, která je vyrábí (Autran & Viala). Neznáte ji někdo, prosím? Předem díky za odpovědi.
fermuello Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 A čo tak toto: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46085-certina-ds-pilot/
Návštěvník Oloušek Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 (upraveno) Značka Autran&Viala patří k jiným značkám pana Icklera (Německo) - tedy výrobce mj. hodinek se značkou Limes nebo Archimede. Dvoje hodinky této značky (A&V) jsem měla v ruce, oboje vypadaly dobře, moc dobře.Já běžně i pánské hodinky nosím - třeba Seiko Samurai, Glycine Incursore, Seiko SNN213P1... a nevidím v tom vůbec žádný problém. Olie Upraveno 18. února 2012 uživatelem Oloušek
Návštěvník Oloušek Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 (upraveno) "503" - tedy duplikát, prosím smazat, děkuji. Olie Upraveno 18. února 2012 uživatelem Oloušek
Bison Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 Za sebe pokud bych si měl vybrat tak buď Certiny nebo Autran & Viala La Donna. Jinak Autran & Viala je německá značka http://www.autran-viala.de/index.htm Víc by ti napsal Jakub Sivek z Chronoshopu. Pokud se týká Chronoshopu a hodinek v jeho nabídce tak je vše OK. Sám mám z Chronoshopu dvoje a můžu ho jen doporučit (a předpokládám, že se ostatní závisláci přidají , asi tu jen málo členů, kteří nikdy v Chronoshopu nic nekoupili).
T1000 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 Victorinox je dobrá značka. Levnější varianta podobného ražení je Swiss Military. Tyto jsou na tahu a samozřejmě se dělají na kůži. Výška by měla být kolem 10 mm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se