Jirka35 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Zdravím všechny kolegy, musím se pochlubit s nejnovějším přírůstkem - Nomos Club Dunkel ref. 704.Průměr 36mm, inhouse kalibr Nomos Alpha... myslím že jsou zde docela známé.
Návštěvník Tada Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Moc známé nejsou Taky mám černé, 36mm s průhledem, akorát teď jsou z domu.
Ohm-Aztec Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Blahopřeju. Tyhle hodinky nemají podle mě ve svém segmentu v poměru cena/výkon konkurenci.
African Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Velmi příjemné oblekovky od moc příjemné značky Gratulace a ať ti natahování dělá radost"
Chorche Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Gratulace! Naživo jsou to parádní hodinky a i přes malý průměr velmi nositelné. A navíc s inhousem
Lidoop Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Gratuluji, pokud jsou to ty co prodaval Tada, taky jem nad nima uvazoval. Ne protoze bych mel nedostatek hodinek ale jsou proste dokonale.
Filipmar Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Blahopřeju. Tyhle hodinky nemají podle mě ve svém segmentu v poměru cena/výkon konkurenci. Dovolil bych si říct, že všechny NOMOS nemají v poměru cena/výkon konkurenci.
Návštěvník Tada Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Gratuluji, pokud jsou to ty co prodaval Tada, taky jem nad nima uvazoval. Ne protoze bych mel nedostatek hodinek ale jsou proste dokonale. Nejsou to ty, které jsem prodával já Ty jsou pořád ještě k mání a ano, jsou dokonalé
Jirka35 Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Gratuluji, pokud jsou to ty co prodaval Tada, taky jem nad nima uvazoval. Ne protoze bych mel nedostatek hodinek ale jsou proste dokonale. No já je kupoval přesně z toho samého důvodu, jsou to už šesté hodinky. Kupoval jsem je nové ve Wempe, protože jsem si to chtěl po dlouhé době užít se vším všudy. Jinak všem děkuju za pozitivní ohlasy.
Sorbus Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Pěkné hodinky, osvědčený in-house kalibr a navíc můj oblíbený manuální nátah. Dobrá volba.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se