sibirnaya Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 zdedil jsem tyto lahve, kdyby nekdo mel zajem, at napise mail, rad bych se toho zbavil, nejsem znalec, a tudiz neocenim... vina jsou z roku 1966, sampanske 1988 89 90, vetsi foto mailem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 zdedil jsem tyto lahve, kdyby nekdo mel zajem, at napise mail, rad bych se toho zbavil, nejsem znalec, a tudiz neocenim... vina jsou z roku 1966, sampanske 1988 89 90, vetsi foto mailem Jak to vino bylo skladovano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 Jestli se toho chceš zbavit, tak to vypiju. Pošlu Ti adresu. Skládky jsou drahé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 lezelo ve sklepe v regalech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 opatrne to zabal a posli na mou adresu. Ekologicky te toho rizika zbavim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 Měl bych zájem ale vrací se mi od tebe maily. Nemáš ještě nějakej jinej než gmail? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunny Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 fuj, take stare, isto je pokazene... pomozem s likvidaciou takto nebezpecneho materialu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 Tak jestli to byl vinny sklep (a ne nejaky na brambory), tak bych mel zajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 To není žádná legrace. V těch starých lahvích můžou být nebezpečné bakterie a viry, proti nimž nemáme obranné látky a tudíž velice nebezpečné. Zdarma(pouze pro členy fóra) pomůžu s bezpečnou likvidací včetně obalů. Raději neriskuj svoje zdraví. Pošli mi email a dohodneme bezpečné předání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunny Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 vor: mne sa nezda ani ta farba predavajuci by to mal dat za odvoz a nieco aj priplatit, likvidacia nebezpecneho odpadu podlieha prisnym pravidlam a je upravena aj legislativne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 vor: mne sa nezda ani ta farba predavajuci by to mal dat za odvoz a nieco aj priplatit, likvidacia nebezpecneho odpadu podlieha prisnym pravidlam a je upravena aj legislativne To je fakt, nechci kazit ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 tak cervene uz je prodane, az ted sem se dostal k pc... muj mobil je 608 863 704. cena je 1000kc za lahev, 10000 za sampanske... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 Ted uz to neni "Diskuse a zabava" ale jasna "Prodejna" ... a draha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 zivot je boj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 tak cervene uz je prodane, az ted sem se dostal k pc... muj mobil je 608 863 704. cena je 1000kc za lahev, 10000 za sampanske... Chybí mi logo PRIM na láhvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunny Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 tak cervene uz je prodane, az ted sem se dostal k pc... muj mobil je 608 863 704. cena je 1000kc za lahev, 10000 za sampanske... Chybí mi logo PRIM na láhvi loooooooooool keby to malo logo Prim, taky by pod 100k CZK nesli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 Ve vínu se nevyznám, ale představa, že otevřu šampaňské a 10 vteřin koukám na šumopád za 10000 a zbude pár kapek na dně skleničky mě fascinuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se