Chronař Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Tak ještě bych rozšířil svůj výběr o jednoho kandidáta viz foto, ale je to letošní model, tak nevím, jak dlouho může trvat než se dostane na trh. Co si o nich myslíte? Který je lepší? V těhlech je eta 2892. Mají průměr 4Omm a výšku pouhých 7,7mm? to snad nikdo neumí s touhle etou:D No tyhle vypadaj dobře. Nikde jsem je nenašel, jaký maj označení ?
Slevin Odesláno 29. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2012 (upraveno) 3420, je to novinka 2012, takze ješte moc nikde není. Našel jsem to v novinkách stránek epos.http://epos.ch/news/news.htm Upraveno 29. února 2012 uživatelem MichalV
Potkan Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Pokud vylozene nepotrebujes datum, ber manualy. Vypadaji lip a ten automat nebude imho zdaleka tak pekne zdobenej..a i kdyby, pres rotor na to moc neuvidis.
Slevin Odesláno 29. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2012 mě se taky děsme líbí ty manuály a navíc budou dříve než ty automaty, ještě uvidím, kolik stojí každé. Škoda, že nedělají ty manuály ve stříbrné, to bych měl jasno.
Hasňa Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Peesex 7001 ma v Stowa KS ta pani, co se mnou bydli. Problemy nula, vzhled pekny, presnost jsme nikdy nemerili. Vic se mi libi ty v manualu, maji ksicht. Ty druhe zapadnou v davu jinych.
Slevin Odesláno 29. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2012 A brali byste jakou barevnou kombinaci? O nerezovém pouzdře jasno mám. A na kůži či mesh?
StanoBare Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Michal, spomínaš ETA Peseaux 7001...dnes ma ťuklo, že ju používa aj Christina Genesis. To je veľmi šikovná slečna. Tento kaliber má v modely Rondo, s tajomnou diskovou sekundovkou. Škoda, že výrez, pod ktorým je vidno červená, nejde až úplne von z disku, ale aj tak je zaujímavý a nevšedný detail. Striedmym, čistým ciferníkom je blízko Eposu. Ale! 1740EUR (edit: pardon 1750 EUR), Epos bude lacnejší, tak prosím ber to ako ukážku, ak by to bol silno nad tvoj limit. Upraveno 29. února 2012 uživatelem StanoBare
Slevin Odesláno 29. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Teda moc pěkné hodinky. Je to limitka 50ks, takže cena bude oprávněná a tolik za ně teda opravdu nedám. Navíc eposy jsou ještě o ten milimetřík tenčí, což se mi docela líbí, jen nevím jak mi bude sedět 39mm...Jinak díky za tip. Zajímavý design
Chronař Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 A brali byste jakou barevnou kombinaci? O nerezovém pouzdře jasno mám. A na kůži či mesh? Ty modrý vypadaj tajemně. Bílý jsou classic, konzervativnější. Oblekovky maj být bílé IMHO a s hnedým řemenem. Škoda, že s hnědým není fotka. Meš mi k nim moc nesedne. Já bych nakonec asi bral ty modré. Záleží taky na tom, jaký nosíš barvy obleku, boty atd. Sakra, nejlepší je od každých jedny ne?
Slevin Odesláno 1. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Já se taky nemůžu rozhodnou. Mesh se asi ani k jedněm nehodí. Škoda, že fakt nedělají ve stříbrné, bílá je na můj věk opravdu příliš konzervativní. Ale zase bych je rád viděl naživo. Asi se nějak budu muset dohodnou s tím prodejcem v ČR, jestli by to šlo nějak uskutečnit...
p3k Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Ahoj, pokud jsem nepřehlédl, tak u výhradního dovozce pro ČR při objednání přez net dostaneš 15% slevu.Taky mám zálustk na Epos, ale na ty ala Aqua Tera
Slevin Odesláno 1. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2012 opravdu? to nevím. To znamená od té paní co to sem dováží? Jaké přesně myslíš Aqua terra?
Chronař Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 To asi myslí tyhle.Jenže maj 43mm a ty jsi chtěl nečo menšího ne ?
Slevin Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Jo aha. No ty jsem viděl u p. Brože dneska. Je to docela velký, nic pro moje 18cm zápěstí. Jinak jsem viděl ty šedivé 3408 v Kotvě, dokonce jsem si je zkusil a výborně sedí na ruce. Škoda, že nemají alespoň trošku klenuté sklo. Stojí tam 17500Kč. Ale paní prodovačka nepříjemná, jak h.... na botě.
Slevin Odesláno 4. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Ještě jsem objevil tyto: Neporadil by mi někdo kolik můžou asi tak stát? Nemůžu to vůbec nikde najít.http://en.montres-louiserard.ch/show_watch.php?id_montre=291Díky Louis Erard 53 230 AA 11
Sorbus Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Cenu má vedenou třeba obchod Les Champs d?Or zde.
Slevin Odesláno 4. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Díky, takže bezmála 60.000Kč to za ně opravdu nedám.
Micey Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Michale, a ještě nějaký poznatky k těm 3408? Vadí ti na nich ještě něco kromě toho skla? Co antireflex? Taky se na ně zajdu kouknout..
Slevin Odesláno 4. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Poznatky asi takové: hodinky mě velmi mile překvapily svým pouzdrem. Výborně sedí na ruce a pro oblek myslím, že nic lepšího není. Tenké a rozměr 39mm pro moje zápěstí ideální. Škoda, že tam nemají i jiné barvy než tu šedivou a paní by mohla být také příjemnější, to bude asi tím, že budím dojmem nemajetného študáka.Jinak trošku mě zarazilo, že když jsem je začal natahovat, tak mi přišlo, jako by korunka o něco dřelo. Prostě to nebyl jenom klasický odpor pera, ale to se možná jen pletu a kus od kusu se může lišit. Krásně spracovaná přeska pásku. Hodinky na mě působí dobrým dojmem, a cena 17500 je také dobrá si myslím. BTW eta Peseux je dražší než 2824
Micey Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Dík. K tý šedivý, myslíš, že je to záměr (tj. maj v nabídce i černej cifr), anebo prostě neuměj pořádnou černou?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se