Oťas Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Zdravím.jak je náročné demontovat lunetu na seamastrech 300M? dá se to v domácích podmínkách,nebo jednoznačně raději svěřit hodináři???díky za odpověď
Jay Doll Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 No, dá se to, když si troufneš. Mám dojem, že normálně do díry mezi pouzdrem a lunetou vložíš hodinářský nůž a trošku zapáčíš. Měla by povolit. Ale můžeš si jí poškodit, stejně tak pouzdro. U Dušáka na to mají speciální nástroj
vikhra Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 No snad ani nepotřebuješ ten hodinářský nůž... . http://www.youtube.com/watch?v=Xu2Swung6VY ...ale bych to zvážil.
Johny111 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Sorry, ale toto video je dobrým návodom, ako poškodiť púzdro hodín, som zvedavý, aké stopy po páčení zostali na púzdre a ako vyzerá okraj lunety ...
lastam Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 tak na takovou prasárnu, jakou dělá ten na tom videu, bych asi neměl koule, ty bondovky to museli na pouzdře a nejen tam pořádně vodsrat...
vikhra Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Po těch stórech, co už jsem tady na fóru přečet, bych to zase tak černě neviděl. Nikdy si nemůžeš být jist, co se děje za " hodinářskou plentou " .
Oťas Odesláno 3. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2012 no to video na youtube jsem viděl už před tím,než jsem psal a takhle to samozřejmě dělat nebudu....mě jde o to,že se mi ta luneta točí strašně ztuha...myslel jsem vyčistit dosedací plochy a kápnout olejíček...u dušáka byly hodinky před měsícem na výměnu baterie a přetěsnění...měnil i korunku,jenže o lunetě jsem nic neřekl,tak jí neřešili...
hynnex Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 peklóóóóó......No snad ani nepotřebuješ ten hodinářský nůž... . http://www.youtube.com/watch?v=Xu2Swung6VY ...ale bych to zvážil.
Ivo_S Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Tak tovideo je bomba, bondovky mám vyhlídnuté dávno a ten servis mě přesvědčil, že do nich musím jít, protože příborový nůž se doma určitě najde:smile_anim:
Jay Doll Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 no to video na youtube jsem viděl už před tím,než jsem psal a takhle to samozřejmě dělat nebudu....mě jde o to,že se mi ta luneta točí strašně ztuha...myslel jsem vyčistit dosedací plochy a kápnout olejíček...u dušáka byly hodinky před měsícem na výměnu baterie a přetěsnění...měnil i korunku,jenže o lunetě jsem nic neřekl,tak jí neřešili... No jestli ti můžu poradit, Dušáci jsou v tomhle docela ochotní. Pokud ti dali nějakou záruku na tu opravu co dělali, tak je zkus požádat v jejím rámci o nápravu toho probému. Ono fakt stačí mnohdy sundat lunetu a ten kroužek pod ní a vyčistit, to jim nezabere ani 10 minut
libor2002 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 No ty kraso, tak podle toho videa bych nic nedelal. Nekolikrat mu ten jidelni nuz sjede po pouzdre... to musi byt potom desne wosekany. To je spis navod, jak to nedelat
Oťas Odesláno 3. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2012 podle mě tam rozebírá nějaký fake bondovek...normální člověk by to takhle nedělal na hodinkách za 50tis...
Almi Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 fuj, tak to video je riadna prasárna...taketo zaobchadzanie s bondovkami.
sibirnaya Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 ucastnici jednoho brnenskyho srazu by vam rekli, co vsechno se da delat s hodinkama a s priborovym nozem..
Návštěvník eleven Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Tam už jen chybělo, aby se tím nožem u toho pořezal, ať je tam trochu krve. Masakrální záležitost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se