Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, dá se to, když si troufneš. Mám dojem, že normálně do díry mezi pouzdrem a lunetou vložíš hodinářský nůž a trošku zapáčíš. Měla by povolit. Ale můžeš si jí poškodit, stejně tak pouzdro. U Dušáka na to mají speciální nástroj

Odesláno

Po těch stórech, co už jsem tady na fóru přečet, bych to zase tak černě neviděl. Nikdy si nemůžeš být jist, co se děje za " hodinářskou plentou " .

Odesláno

no to video na youtube jsem viděl už před tím,než jsem psal a takhle to samozřejmě dělat nebudu....mě jde o to,že se mi ta luneta točí strašně ztuha...myslel jsem vyčistit dosedací plochy a kápnout olejíček...u dušáka byly hodinky před měsícem na výměnu baterie a přetěsnění...měnil i korunku,jenže o lunetě jsem nic neřekl,tak jí neřešili...

Odesláno

Tak tovideo je bomba, bondovky mám vyhlídnuté dávno a ten servis mě přesvědčil, že do nich musím jít, protože příborový nůž se doma určitě najde:smile_anim:

Odesláno

no to video na youtube jsem viděl už před tím,než jsem psal a takhle to samozřejmě dělat nebudu....mě jde o to,že se mi ta luneta točí strašně ztuha...myslel jsem vyčistit dosedací plochy a kápnout olejíček...u dušáka byly hodinky před měsícem na výměnu baterie a přetěsnění...měnil i korunku,jenže o lunetě jsem nic neřekl,tak jí neřešili...

No jestli ti můžu poradit, Dušáci jsou v tomhle docela ochotní. Pokud ti dali nějakou záruku na tu opravu co dělali, tak je zkus požádat v jejím rámci o nápravu toho probému. Ono fakt stačí mnohdy sundat lunetu a ten kroužek pod ní a vyčistit, to jim nezabere ani 10 minut
Odesláno

No ty kraso, tak podle toho videa bych nic nedelal. Nekolikrat mu ten jidelni nuz sjede po pouzdre... to musi byt potom desne wosekany. To je spis navod, jak to nedelat :sad01_anim:

Odesláno

fuj, tak to video je riadna prasárna...taketo zaobchadzanie s bondovkami.

Návštěvník eleven
Odesláno

Tam už jen chybělo, aby se tím nožem u toho pořezal, ať je tam trochu krve. Masakrální záležitost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...