martigen Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Tak jsem je taky musel koupit Japonská verze, objednáno z watches-bay.com přišlo asi za 4 dny. Je to super, ale: ve vnitř je bordel.je to vidět i na fotce: jakýsi chlup na 11 hodině a poté jakýsi lup na ciferníku u 8 hodiny (na mé úžasné fotce není vidět) ano, kdybch to koupil u nás tak bych to šel hned hodit prodejci na hlavu, ale do singapuru to samozřjěmě posílat nebudu. Snad to je jen náhoda a nedávají to třeba schválně, když to posílají do dálky :-/ Jinak hodinky se mi moc líbí a fungují bez problému. Jedině co mi vadí je minerální sklíčko a fakt, že se mi už první článek tahu začíná odírat v místě doteku s pouzdrem - vím že na to černé tahy trpí, ale tak brzo? sakra!
ggrand Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 (upraveno) Gratuluju k zajímavým hodinkám. Zkus jim napsat a přiložit foto, třeba se domluvíte na nějaké slevě. Podle mě bude rychlejší a asi i levnější navštívit hodináře,ať je otevře, bordel vyfouká a uzavře, případně udělá zkoušku vodotěsnosti. Jsem zvědavý na tvoje dlouhodobější zkušenosti s černěním. Na mojích pětkách (SKZ255) mi na jednom článku začalo černění slézat(ale to byla zřejmá výrobní vada).EDIT: jinak dnes už bych vůbec nehleděl,jestli je to Made in Japan(J) nebo K verze. Měl jsem už vady na obou verzích, je to fakt jedno. Upraveno 7. března 2012 uživatelem ggrand
Dantechno Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 (upraveno) Me cerna Seiko povrchovka drzela i na spone tahu jak svina - tam to dosudlam nejdriv. Jinak hodinky jsou dost bytelny, luneta je sice takova humpolacka .. klidne bych odpustil pruhled....ale za ty prachy to jde. Upraveno 7. března 2012 uživatelem Dantechno
martigen Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 ... jinak dnes už bych vůbec nehleděl,jestli je to Made in Japan(J) nebo K verze ... Já vim, ale byl tam příplatek pár dolarů a já jedu Japan styl - mám Hondu atd. Ještě mi scházej ty japonský dvojčata teda.. ) Jinak děkuji za reakce, když najdu čas tak jim tam foto schválně pošlu co oni na to. Zajímalo by mě taky kolik by s,tálo objednání safírového sklíčka...?
ggrand Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 (upraveno) Nevím to jistě, ale dost možná by tam pasovalo sklíčko z Monster a safír s AR od Harolda je myslím 40-50dolarů.Chápu, že nápis Made in Japan hřeje. Sám jsem to zažil Upraveno 9. března 2012 uživatelem ggrand
Bullet Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Pekny hodinky, "za malo penez dost muziky" mel jsem ty same, nosil jsem je denne asi dva-tri mesice, sice jsem se o ne hodne staral, abych je neskrabnul, atp...nicmene, zadny skrabanec, nebo vryp, ci odlupujici se cerna barva...proste naprosto v pohode...a ta modra sobota vypadala moc pekne....:-)Gratuluji!
martigen Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 přesně tak za ty peníze super modrá sobota, červená neděle a průhledný dýnko. Krása. A barevnou kombinaci černá-červená-bílá alá Sin City komixovej styl, to prostě žeru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se