VintageLover Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 A co tyhle ? http://www.chrono24.com/en/longines/lindbergh--id1771273.htm?picnum=2&tab=details Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Kolega už je na cestě tak si myslím že ty odkazy už jsou zbytečné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Anebo.... http://www.chrono24.com/en/breitling/colt-super-ocean--id1771047.htm?picnum=0&tab=pics Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Kolega už je na cestě tak si myslím že ty odkazy už jsou zbytečné... Aha, až teď jsem si všim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Tak tak, právě jsem dorazil a snad ani dneska nejdu spát, furt si je prohlížím... :-) Díky všem za podněty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Vybral sis dobře. Já Breitling nijak zvlášť nemusím a ty se mi líbily hodně. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 uvazoval som, ze ich kupim...ale ako vidim, chcel si ich ovela viac ako ja aj si bol ochotny viac pre to spravit. Patria tebe, uzivaj si ich ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Ivane: však jsme si psali a musel jsi s tim počítat.Jinak mi ty hodinky chybí už ted Jsou opravdu povedené.P.S už aby mě dorazili ty moje nové Omegy.Těším se jako malý Jarda a vůbec se kolegovi nedivím že pro něj osobně dojel o půlnoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Ivane: však jsme si psali a musel jsi s tim počítat. Jasne, to je ok, ale necakal som, ze sa po nich hned zaprasi... Ale myslim, ze skoncili v spravnych rukach a robia velku radost, u mna by predsa len boli c. 2 (jednicka su Milgauss ). Ja som usetril a m.n. od radosti nespava, lepsie to dopadnut ani nemohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Přesně tak,Matěj je sympaták a jsem přesného dojmu z toho jako Ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommino Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Sakra, tak z těhlech jsem zase odvařenej já. Budou to moje první ''dražší hodinky'' , ale už teď je chci. Jak je to se strojkem u Victorinoxu, vše ok? Ty Londžínky jsou dobré, ale víc se mi líbí ChronoPro od Victorinoxu. Jsou fakt cool a vypadají v reálu parádně a víc hodnotně. Nedávno jsem je viděl na zákazníkovi. Pokud máš možnost dovézt z US bez cla, tak se dají pořídit kolem 1000 USD, možná o chlup víc. Tady budou dražší. Zdroj: Chrono24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se