Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Já snad spadnu, to jsou asni nejkrásnější hodinky, co jsem kdy viděl. Kéž bych našetřil, ebay to snad jistí. Posílám všechny variace, užijí si snad všichni. Z obrázků je patrno, že si zřejmě Zenith novinku hýčká, myslí na celý soubor cílových skupin. zdroj - http://www.leblogdesmontres.fr/2012/03/07/zenith-el-primero-espada-salon-de-bale-baselworld-2012/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 uzka datumka je pro me zabiji, zjistuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 uzka datumka je pro me zabiji, zjistuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Hmm, tak kombinace zlato/hnedej cifr/hneda kuze je taky nadherna... Bicolor me teda nebere vubec, ale to je asi tim, ze k nemu mam obecne odpor:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milli Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Mne vazne nedaji spat, presne neco takovyho hledam uz dlouho, rozmer do 41mm, k slusnejsimu obleceni, ale zaroven univerzalni. Nic staromodniho, ale zaroven zadnej super mderni design. Tohle je fakt ztelesneni vseho, navic ElPrimero. Fakt jsem myslel, ze snim, kdyz jsem je rano nasel... Takze snit dal, anzto 5000E+ do hodinek dat nemuzu:) Máš pravdu, jsou úžasný. Ze všech variant se mi nejvíc líbí ta první fotka, kterou jsi dal do diskuze (na tahu). Kdybych měl ale volit mezi těmahle Zenith, Datejust a Grand Seiko (všechny s podobným rozměrem i univerzálností), asi bych dal Zenithy na druhý místo po DJ... Těším se, až budou někde k vidění naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Nenarazil jste někdo na reálnou fotku ve slušné kvalitě té černé varianty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Tyhle byly v igelitu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Nenarazil jste někdo na reálnou fotku ve slušné kvalitě té černé varianty? Tohle je asi zatím nejslušnější fotka. V odkazu toho je víc, nejenom od Zenithu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Tady jeste co jsem nasel. Libi se mi vic a vic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Nadhera. http://www.zenith-watches.com/en_en/collections/el-primero/espada/el-primero-espada-2810.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Kamenujte mě, ale já na první pohled měl za to, že vidím Omega Aqua Terra... Na kráse jim to ale nic neubírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 krasne hodinky. trochu retro nadech, ale jinak uzasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Jsou vážně super. Jedny z mála Zenitů co se mi fakt líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se