Přejít na obsah

Zenith Espada

DaLo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Já snad spadnu, to jsou asni nejkrásnější hodinky, co jsem kdy viděl. Kéž bych našetřil, ebay to snad jistí.

Posílám všechny variace, užijí si snad všichni. Z obrázků je patrno, že si zřejmě Zenith novinku hýčká, myslí na celý soubor cílových skupin.

zdroj - http://www.leblogdesmontres.fr/2012/03/07/zenith-el-primero-espada-salon-de-bale-baselworld-2012/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne vazne nedaji spat, presne neco takovyho hledam uz dlouho, rozmer do 41mm, k slusnejsimu obleceni, ale zaroven univerzalni. Nic staromodniho, ale zaroven zadnej super mderni design. Tohle je fakt ztelesneni vseho, navic ElPrimero. Fakt jsem myslel, ze snim, kdyz jsem je rano nasel...

Takze snit dal, anzto 5000E+ do hodinek dat nemuzu:)

Máš pravdu, jsou úžasný. Ze všech variant se mi nejvíc líbí ta první fotka, kterou jsi dal do diskuze (na tahu). Kdybych měl ale volit mezi těmahle Zenith, Datejust a Grand Seiko (všechny s podobným rozměrem i univerzálností), asi bych dal Zenithy na druhý místo po DJ... Těším se, až budou někde k vidění naživo

Odkaz ke komentáři

Tady jeste co jsem nasel. Libi se mi vic a vic.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...