Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Všechny Vás zdravím,

po více jak roce pročítání tohoto velice dobrého fóra jsem se dostal k vložení prvního příspěvku. Jsem amatér, ale s velkým zájmem pro mechanické hodinky. Teď k věci, po více jak 3 měsících jsem konečně obdržel zprávu, že moje Prim televize jsou kompletně zrenovované a připravené k vyzvednutí. Práce se velice povedla, ale...to plastové sklíčko vykazuje nějakou "vadu" v místě nad korunkou. Hodinky jsem nechal znovu poslat do Nového Města. Dnes mi však volali, že se nejedná o vadu, ale že takto jsou dnes sklíčka vyráběny. Díky vylévací metodě vždy na sklíčku zůstane takový bod. Nevypadá to vůbec pěkně, hodinky to kazí. Chtěl jsem se zeptat, zda s tímto máte zkušenosti? Zatím mám pouze fotku před renovací. Dík!

post-13956-076786400 1331114109.jpg

Upraveno uživatelem klim
Odesláno

Ta fotka není moc detailní,ale na Aukru se originál skla sem tam objeví a určitě někdo s hodinářů je ještě má.Nelíbí se mi to tvoje sklo,zkus se poptat hodinářů a prolézt Aukro.

Odesláno

Pokud mě pamět neklame (neověřím teď) mluví pravdu, mám to u všech TV.

Odesláno

Na tom novém sklíčku to vypadá, jako když je mezi datumovkou a korunkou na vnitřní straně sklíčka kapka lepidla, která je samozřejmě tmavší/matná, než sklíčko samotné...velice to ruší samotný dojem z těchto nádherných hodinek...

Odesláno

Jediné co pomáhá je dát onu "vadu" naproti korunce, kde ji alespoň mé oko nevidí:-)

Odesláno

... no takhle - ono jde tu kapku "odriznout" takovym tim ostrym lamacim nozem - potom prebrousit a vycistit - JENZE ono nasadit sklicko neni jen tak (tim myslim nasadit, aby samo nevypadavalo, resp. nepraskalo) a navic po tehle operaci mi vzdy zustane na sklicku spoustu bordelu.... ja bych to bral jako vysledek tehdejsich technologii a asi bych se s tim zzil ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Děkuji vám za reakce a rady. Nakonec jsem ještě hodinky poslal do Nového Města, odkud mi vzápětí volali a potvrdili vaši informaci. Sklíčko ještě vyndali a v místě ukončení výlitku podbarvili na tmavo. Jelikož je i ciferník tmavý, vypadá to mnohem lépe. Hodinky prošli kompletní renovací s vyčištěním ciferníku a přechromováním pouzdra. Myslím, že se práce povedla. Posuďte sami...

post-5320-046069600 1331827594.jpg

post-5320-077819000 1331827599.jpg

post-5320-081081700 1331827632.jpg

Edit: zmenšení fotek

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno
  V 15. 3. 2012 v 13:59, 'klim' napsal:

Děkuji vám za reakce a rady. Nakonec jsem ještě hodinky poslal do Nového Města, odkud mi vzápětí volali a potvrdili vaši informaci. Sklíčko ještě vyndali a v místě ukončení výlitku podbarvili na tmavo. Jelikož je i ciferník tmavý, vypadá to mnohem lépe. Hodinky prošli kompletní renovací s vyčištěním ciferníku a přechromováním pouzdra. Myslím, že se práce povedla. Posuďte sami...

Edit: zmenšení fotek

Jojo vypadají pěkně, asi si je taky pořídím

A dávej prosím menší fotky, maximálně do 800 bodů.

Odesláno

Jsou pěkné ale ručky mě nesedí.Navíc si myslím že je zbytečný nechat renovovat v Eltonu když se dají sehnat pěkný ještě za dobrý peníze.

Odesláno

To je fakt, na mých jsou ručky v chromu. Doufám že je mám neměněné. Ta bílá, to není ono. Ale to pouzdro vypadá pěkně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...