Přejít na obsah

Plastove remeny na Prim Sport

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 88
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak se ke me dostal tento reminek a ja furt patram odkud se vzal?? A kde by mohl myt i jinak barevne brasky:)

attachicon.gifIMAG1372.jpgattachicon.gifIMAG1377.jpg

Asi tahle, ze jo. S dovolenim od Nirmality ji sem soupnu. Zelenej tam ale neni.........

Ten tvůj je spíš vyrudlá a zažloutlá světke modrá. A u někoho - myslím, že Stršpola - jsem zaznamenal aukro nákup tmavě modrého na nějakých hodinkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle (v černým) je origo, co tam dřív mj. dávalo?

Viděl jsem nějakou novovýrobu v jednom hodinářství, ale přišlo mi to a.) hnusný & b.) neautentický... možná změním názor.

Možná to byl ten levý, není tak pěkný, ale dobře se nosí. Pravý je ten pravý :)

post-27255-0-93639500-1382454771_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

attachicon.gifIMAG1394.jpg

Ani levý, ani pravý není originální. Všechny tyto plastové náramky bez ohledu na jejich barvu nejsou originál Elton, ale jedná se o dovozové zboží. V lepším případě z Polska, v horším z Číny.

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři

Ani levý, ani pravý není originální. Všechny tyto plastové náramky bez ohledu na jejich barvu nejsou originál Elton, ale jedná se o dovozové zboží. V lepším případě z Polska, v horším z Číny.

Se musim opravit, ten pravy je ten pravy, co davali na Sporty Klenoty, ten levy nevim. Snad mam dobre informace.

Odkaz ke komentáři

attachicon.gifIMAG1394.jpg

Z více stran jsem slyšel, že když zrovna došly originální řemínky, tak se na sporty dávaly tyhle a tak byly prodávány. Netvrdím to stoprocentně, ale mám to "z vyprávění starců".

Odkaz ke komentáři

Z více stran jsem slyšel, že když zrovna došly originální řemínky, tak se na sporty dávaly tyhle a tak byly prodávány. Netvrdím to stoprocentně, ale mám to "z vyprávění starců".

Jako že když došly gumičky, tak radši udělali čulibrka, než by vylili nálev :lol2:  to bych asi chápal...

Odkaz ke komentáři

Někteří starci si pletou dojmy s pojmy. Originální plastové řemínky k hodinkám Prim Sport se lisovaly přímo v Eltonu. Typ plastových řemínků, který je tady probírán byl  prodáván v hodinářských prodejnách jako náhradní řemínek pro výměnu, ale v žádném případě nebyl připevněn k novým PS, které odcházely z Eltonu.

Odkaz ke komentáři

Takže pokud se něco takového objeví, jedná se o montáže lidí co se znali s někým kdo ,,měl klíče od Eltonu". Chápu to správně?

Nepochopil jsem otázku a tak neumím odpovědět. Svým příspěvkem jsem chtěl jenom říci, že typ plastových náramků probíraný v tomto vlákně v posledních dnech není originální Elton, ale importované zboží, nejspíše z Číny.

Odkaz ke komentáři

Asi tahle, ze jo. S dovolenim od Nirmality ji sem soupnu. Zelenej tam ale neni.........

Ta fotka ani řemínky nejsou moje, jen jsem si ji v minulosti uložila do archivu, protože fotky se zde časem ztrácí.

Odkaz ke komentáři

Nepochopil jsem otázku a tak neumím odpovědět. Svým příspěvkem jsem chtěl jenom říci, že typ plastových náramků probíraný v tomto vlákně v posledních dnech není originální Elton, ale importované zboží, nejspíše z Číny.

Nenakupovaly za komunistů Klenoty ty plastové řemínky značené K spíš z Polska a z Asie (Čína-Indie) nerezové tahy a náramky?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...