straspol Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Já mám tenhle. A musím uznat, že se velmi příjemně nosí. Přesně o tenhle jsem před měsícem přišel zlomil se mi v plastové krabičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Já mám tenhle. A musím uznat, že se velmi příjemně nosí. Tak ten bych bral i s hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Nemáte nějaký tipy na něco podobnýho v novým? Nějaký repliky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Tak se ke me dostal tento reminek a ja furt patram odkud se vzal?? A kde by mohl myt i jinak barevne brasky:)IMAG1372.jpgIMAG1377.jpg Asi tahle, ze jo. S dovolenim od Nirmality ji sem soupnu. Zelenej tam ale neni......... Ten tvůj je spíš vyrudlá a zažloutlá světke modrá. A u někoho - myslím, že Stršpola - jsem zaznamenal aukro nákup tmavě modrého na nějakých hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 ne ne, urcite byl zelenej, modrej mam ted doma a je total jinej, pak vystavim foto Ten tvůj je spíš vyrudlá a zažloutlá světke modrá. A u někoho - myslím, že Stršpola - jsem zaznamenal aukro nákup tmavě modrého na nějakých hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Zelený tady byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Tohle (v černým) je origo, co tam dřív mj. dávalo?Viděl jsem nějakou novovýrobu v jednom hodinářství, ale přišlo mi to a.) hnusný & b.) neautentický... možná změním názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Tady je máš na Aukru v 18mm šířce. http://aukro.cz/remienok-vhodny-na-prim-sport-i3644500354.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Tohle (v černým) je origo, co tam dřív mj. dávalo?Viděl jsem nějakou novovýrobu v jednom hodinářství, ale přišlo mi to a.) hnusný & b.) neautentický... možná změním názor.Možná to byl ten levý, není tak pěkný, ale dobře se nosí. Pravý je ten pravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 ne ne, urcite byl zelenej, modrej mam ted doma a je total jinej, pak vystavim fotoTady je ten modrej, jsem se do něj úplně zaláskoval (nechal jsem ho na hodinkách a céčku, neb si ty krásky nechci škrábnout) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Možná to byl ten levý, není tak pěkný, ale dobře se nosí. Pravý je ten pravý IMAG1394.jpgAni levý, ani pravý není originální. Všechny tyto plastové náramky bez ohledu na jejich barvu nejsou originál Elton, ale jedná se o dovozové zboží. V lepším případě z Polska, v horším z Číny. Upraveno 22. října 2013 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ani levý, ani pravý není originální. Všechny tyto plastové náramky bez ohledu na jejich barvu nejsou originál Elton, ale jedná se o dovozové zboží. V lepším případě z Polska, v horším z Číny.Se musim opravit, ten pravy je ten pravy, co davali na Sporty Klenoty, ten levy nevim. Snad mam dobre informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Mám v tom guláš. Jaký je tedy originál Elton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Možná to byl ten levý, není tak pěkný, ale dobře se nosí. Pravý je ten pravý IMAG1394.jpgZ více stran jsem slyšel, že když zrovna došly originální řemínky, tak se na sporty dávaly tyhle a tak byly prodávány. Netvrdím to stoprocentně, ale mám to "z vyprávění starců". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Z více stran jsem slyšel, že když zrovna došly originální řemínky, tak se na sporty dávaly tyhle a tak byly prodávány. Netvrdím to stoprocentně, ale mám to "z vyprávění starců".Jako že když došly gumičky, tak radši udělali čulibrka, než by vylili nálev to bych asi chápal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Z více stran jsem slyšel, že když zrovna došly originální řemínky, tak se na sporty dávaly tyhle a tak byly prodávány. Netvrdím to stoprocentně, ale mám to "z vyprávění starců".Někteří starci si pletou dojmy s pojmy. Originální plastové řemínky k hodinkám Prim Sport se lisovaly přímo v Eltonu. Typ plastových řemínků, který je tady probírán byl prodáván v hodinářských prodejnách jako náhradní řemínek pro výměnu, ale v žádném případě nebyl připevněn k novým PS, které odcházely z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Takže pokud se něco takového objeví, jedná se o montáže lidí co se znali s někým kdo ,,měl klíče od Eltonu". Chápu to správně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Takže pokud se něco takového objeví, jedná se o montáže lidí co se znali s někým kdo ,,měl klíče od Eltonu". Chápu to správně?Nepochopil jsem otázku a tak neumím odpovědět. Svým příspěvkem jsem chtěl jenom říci, že typ plastových náramků probíraný v tomto vlákně v posledních dnech není originální Elton, ale importované zboží, nejspíše z Číny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Asi tahle, ze jo. S dovolenim od Nirmality ji sem soupnu. Zelenej tam ale neni.........Ta fotka ani řemínky nejsou moje, jen jsem si ji v minulosti uložila do archivu, protože fotky se zde časem ztrácí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Nepochopil jsem otázku a tak neumím odpovědět. Svým příspěvkem jsem chtěl jenom říci, že typ plastových náramků probíraný v tomto vlákně v posledních dnech není originální Elton, ale importované zboží, nejspíše z Číny.Nenakupovaly za komunistů Klenoty ty plastové řemínky značené K spíš z Polska a z Asie (Čína-Indie) nerezové tahy a náramky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se