Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsem se na ně díval na antik-primu. Povedená úprava. Chvilku budu odolávat a pak si asi budu muset jeden koupit:) Škoda, že nejsou repliky i těch prvních vojenských - jak na Orlíky, tak Eltony...

• Odpovědi 88
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Před cca 30 lety uměl Elton vyrobit 20 barevných odstínů plastových řemínků pro sportovní Primky:

post-21576-0-64091000-1461099499_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odesláno
  V 19. 4. 2016 v 13:16, accutron napsal:

Packy to přímo nejsou, ale přidal jsem trochu materiálu do spodní části. Na této fotce to snad bude patrné.

To je výborná zpráva pro moje Primky a špatná pro můj bankovní účet :clap:  tohle jediné mi u těch  řemínků vadilo. Bude možné si je v květnu na akcích  v NMNM  prohlédnout a nedejbože když tak třeba i  nějaké koupit ? 

Odesláno
  V 19. 4. 2016 v 14:10, malda napsal:

Už jsem se na ně díval na antik-primu. Povedená úprava. Chvilku budu odolávat a pak si asi budu muset jeden koupit:) Škoda, že nejsou repliky i těch prvních vojenských - jak na Orlíky, tak Eltony...

Jo tak to jsem si přesně už nějakou dobu taky bručel pod fousy...

Odesláno
  V 20. 4. 2016 v 5:20, straspol napsal:

To je výborná zpráva pro moje Primky a špatná pro můj bankovní účet :clap:  tohle jediné mi u těch  řemínků vadilo. Bude možné si je v květnu na akcích  v NMNM  prohlédnout a nedejbože když tak třeba i  nějaké koupit ? 

Ano.

• po měsících...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...