Filini Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 Zdravim, chcel by som si kupit hodinky Tissot T17.1.586.42 , viete mi potvrdit dobry vyber? Natrafil som na cesku stranku zlato-stribro-hodinky.cz , kde stoja v prepocte o skoro 2 000 SK menej ako napr v hibernii (v kammennom obchode v Bratislave som zatial pozerat ceny nebol, ale podla mna v nakupnych centrach budu zbytocne premrstene) a je tam dokonca moznost dodat ich na slovensko za 300 korun. Mate skusenosti s tymto internetovym obchodom? Pripadne, viete poradit lepsi (aj na SR)? Dakujem
seaman Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 Ahoj, urcite dobra volba, ja mam jedny PRS 200, je to v podstate to iste, len tieto nemaju otocnu lunetu. Nosim ich uz len na sport, ale pred casom to boli moje jedine hodinky a maximalna spokojnost, spolahlive a presne...
Filini Odesláno 25. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 doteraz mam stale tie Casia OC-500 o ktorych som tu uz pisal, takze do japoncov uz nejdem (hlboko sklamany) a chcem nieco, za co dam aj 15k SK ale budem moct byt spokojny aspon 10rokov prosim este ostatnych o zodpovedanie druhej casti, diki
bunny Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 BA-TUTTI: nie su to nahodou quartz? lebo mne sa zda, ze som tiet svojho casu nad nimi uvazoval, su velmi pekne ale nakoniec som sa rozhodol pre mechanicke, skus este trosku porozmyslat a v SR ich nekupuj, vies marže a tak
Filini Odesláno 25. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 su to quartzi, ale mechaniky som nemal nikdy... pacia sa mi (hej, videl som tvoj prispevok niekedy z leta) viete mi blyzsie popisat narabanie s mechanikami? Vycital som len to, ze ich treba natahovat kazdy den a maju mensiu presnost, no o to vacsiu romantiku. Myslim, ze quartz by mi z hladiska pohodlnosti sadli viac. Takze ta stranka co som pisal, moze byt? Je pravda, ze tato stranka ja vysoko nakazliva...dokonca jeden topic o perach a uz pisem Parkerom a co by ste mi teda radili ako pokrocilemu clenovi?
bunny Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 to BA-TUTTI: no k tej stranke sa vyjadria ceski kolegovia, predsa len e-shopy maju zmapovane viac ako ja tie PRC200 su naozaj pekne, ale naozaj este porozmyslaj, precitaj si forum naozaj mechanicke maju svoje caro, no bud si ich kazdy den natiahnes (ja sa na to tesim vzdy najviac), alebo si kupis automaty a budu sa natahovat same nosenim... keby si mal s priehladnym dynkom, tak pohlad na strojcek je nadherny, niekedy mam chut ich nosit opacne :D a tu presnost sa vykasli, ja som niekedy nahanal kazdu sekundu a teraz minutka hore dole skutocne sa neunahli a pockaj s kupou dobre ti radim...
Filini Odesláno 25. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 no ale zozeniem naozaj kvalitne automaty (/mechaniky) tak za 10-max15k SK ? Ale nie ruske ani ceske (nic proti,keby som mal viac hodin...). A kolko tak trva natahovanie? 3x zatocim korunkou? He, viem si predstavit natahovat hodinky za 100, 200k ,ale k tym "lacnejsim" mi to nejak nejde. O tu "presnost presnost" mi tak nejde. Ale ide mi o to, aby ked ide bus 16:18 nebolo na mojich hodinkach 16:17 , vies co myslim 15s tomu obetujem. Tak prosim skuste poradit nieco konkretne, vyzorom ako tie PRC200 (chrono, okruhle, kovovy tah, aspon 40mm) chronomag forum som precital tak pred pol rokom - rokom snad cele , no nemam cas citat znovu a kupovat sa chystam az v lete, ono som len teraz natrafil na nete na tie T PRC200 a hned ma oslovili
bunny Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 no ale zozeniem naozaj kvalitne automaty (/mechaniky) tak za 10-max15k SK ? Ale nie ruske ani ceske (nic proti,keby som mal viac hodin...). A kolko tak trva natahovanie? 3x zatocim korunkou? He, viem si predstavit natahovat hodinky za 100, 200k ,ale k tym "lacnejsim" mi to nejak nejde. O tu "presnost presnost" mi tak nejde. Ale ide mi o to, aby ked ide bus 16:18 nebolo na mojich hodinkach 16:17 , vies co myslim 15s tomu obetujem. Tak prosim skuste poradit nieco konkretne, vyzorom ako tie PRC200 (chrono, okruhle, kovovy tah, aspon 40mm) chronomag forum som precital tak pred pol rokom - rokom snad cele , no nemam cas citat znovu a kupovat sa chystam az v lete, ono som len teraz natrafil na nete na tie T PRC200 a hned ma oslovili no ja som videl u nas Tissot LeLocle automaty za 16k SKK v kamennom obchode, vyzerali celkom fajn... urcite by sa dali zohnat aj lacnejsie a su a ine moznosti, za 15k SKK sa da uz nieco vybrat a hlavne mechanicke alebo automaty... ruske hodinky nie su zle, prosim ta pozri sa na Strela chronograf na www.poljot24.de, su celkom fajn, mechanicke, za dobru cenu a nebude ich mat kazdy a natahovanie trva trosku dlhsie, keby len 3x zatocis korunkou, tak to by nebolo ono mne zase nejde mat hodinky za 15k a nepocut ako tikaju ) ale to je vec kazdeho, kto co preferuje...
Filini Odesláno 25. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 hej, tie strely a poljoty su pekne, no kupil by som ich az ako druhe... k mojej pohodlnosti na kazdodenne nosenie sa hodi naozaj viac quartz a potom na nejaku vynimocnu udalost mechaniky (oholit sa, obliect, natiahnut a nastavit hodinky... chapem tu romantiku ) Takze spat k PRC200 do ktorych som uz zamilovany : v inom topicu sa pise, ze do tissotov davaju umelohmotne stroje... nevies nahodou, ci je to aj tento pripad? To by ma velmi sklamalo. A aj ked som sa na to uz v inom topicu pytal, ale nikto za cely ten cas neodpovedal a aj ked myslim niesi z BA, nepoznas "ozajstneho" hodinara v BA ? Koly tym Casiam, su pekne, je ich skoda [viem, viem OFF TOPIC]
bunny Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 no ked si sa zamiloval, tak nie je co riesit, mna odradilo akurat to, ze su quartz, ale inac pekne a ked sa viac hodia k tebe s tymi strojcekmi neviem, ved urcite napise niekto kompetentny, neboj... a co sa tyka hodinara, tak mam pocit, ze dobri su len v CR ja mam problem najst vo svojom okoli nejakeho, co otvori moje Poljoty a nastavi ich, ten najlepsi to odmietol :DDDDD skus napisat popshopovi, on je z BA, urcite bude o niecom vediet....
seaman Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 Ahoj, ten strojcek je presne ako PRS 200 atd... funguje bezvadne a presne, nad tym by som si nelamal hlavu, ak si presvedceny o quartz, vo vsetkych hodinkach tejto kategorie bude viac menej ten isty strojcek... Ak sa ti paci design, jednoducho ich kup, tissot je dobra volba, ci uz quartz, alebo mechanika...
Filini Odesláno 25. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 ok, diki vam obom, este teda napisem Popshopovi a ak kupim, urcite dam vediet
Filini Odesláno 25. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 jo ako som si vsimol, nefunguju tu skukromne spravy a kontakt nema, takze POPSHOP, prosim ozvi sa a porad !!!
bunny Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 ba-tutti: popshop tu uz nechodi, nejako sa nepohodol s niektorymi clenmi fora, teda konkretne s dvomi a mne nedakujem, mne radili, tak aj ja poradim, aj ked odbornost u mna chyba :D ale snahou to kompenzujem ... jaj este aj rango je z BA, ma mail 1hodinky@azet.sk tiez je v pohode, skus napisat jemu, urcite nieco poradi
bunny Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 to seaman: zrazu kolko blavakov no ja uz ani nerozlisujem cestinu a slovencinu, citam tak citam
Foundryman Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 Nakonec, když už jde o takovou investici, zajet 120 km do Brna by neměl být až takový problém
bunny Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 to Foundryman: vam sobne prajem pekne sviatky, aj ked neskoro ale predsa a stastny novy rok, vela dobrych nazorov na fore
Foundryman Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2006 Bunny, taky přeju, hlavně nezapomenout pořádnou dávku špeku před Silvestrem Já jsem v očekávání, neb jsem vydražil na Ebay Omegy, které by měly mezi svátky dorazit
Filini Odesláno 26. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Seaman: Takze kde je v Bratislave ozajstny hodinar ? Taky, co otvori, ponastavuje, zatvori a s usmevom vypyta tak max 500 za opravu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se