Duke650 Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Pátrám po něčem s designem inspirovaným modelem Monaco: mechanické - ruční nátah nebo automat, je mi to celkem jedno černý nepřeplácaný ciferník (žádné stopky, žádné subciferníčky, žádný tachymetr...) datum nemusí být, když je - nevadí hranatý tvar velikost spíše větší než menší Swiss Made má přednost, ale nebráním se německým, japonským atd... Zatím jsem našel jen Certina DS Podium Square, ale proč je dělají jen v quartzu, to nechápu. Davosa Quadro se té představě blíží, ale není to úplně ono Předem děkuji za tipy a jdu dál googlovat
noname Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Já něco takového hledám už rok. Věřím, že se časem Certina bude dělat v automatu a pak to bude určitě zajímavý model. Davosy mám na ruce. S řemínkem Hirsch Rally vypadají krásně (design ciferníku je velmi podobný TH Monaco černým chronografům), na mě jsou ale moc společenské (lesklé pouzdro, ručičky a indexy). Chtěl bych matné pouzdro a červenou vteřinovku.
Duke650 Odesláno 27. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Ach jo, tos teda můj optimismus moc nepovzbudil Certina DS Podium v automatu dělají, ale jen s kulatým pouzdrem... Máš Davosa Quadro nebo Square?
noname Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Square, ale Haeffner je uvádí jako Quadro. Moje vypadají stejně, jako ty na posledním obrázku, včetně řemínku.
HonzaX Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 co tohle http://www.doxawatches.com/deco.htm
Duke650 Odesláno 27. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Díky, ten model Doxa Deco mám v širším výběru, ale raději bych něco bez římských číslic...
Jindra.Heuer Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Znám hodinky, které toto všechno splňují: SWISS UTC Watch. Dodává FORTIS pro Swiss International Air Lines, čtvercové, černý ciferník, velikost jako Monaco (38x38), automat. Dají se koupit na webu Swissu (něco přes 1000 CHF), na webu Lufthansy v jejím shopu (worldshop.eu) za něco přes 700 EUR. Snad taky na palubách letadel při dálkových letech Swissu. Já sám se o ně taky zajímám.
Duke650 Odesláno 27. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Jo jo, ty jsem už někde viděl, tenkrát stály snad kolem 900 CHF. Ale mají myslím ještě ukazatel času v jiné časové zóně, t.j. na můj vkus už "ne dost jednoduché"... jo už jsem si našel fotku....no, raději bych bez arabských číslic... jsem hrozný, já vím, navymýšlím si :-)
leo.ducati Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Tyto jsem koupil 14letému bráchovi na vánoce: Monaco za 3000 :-) Timex Indiglo
Duke650 Odesláno 27. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 LEO ty seš řízek (míněno v dobrém slova smyslu, no flame) Pěkné.... za ty prachy
leo.ducati Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 A pozor, to není vše. Monaco copywatch za 900 kč. Kolega mi je dovezl z Asie...samozřejmě z legrace :-)
HonzaS Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Louis Erard? http://www.montres-louiserard.ch/collectio...type=Automatic#
Návštěvník Snow Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Nesplňuji v podstatě ani jeden parametr, snad kromě tvaru, ale nemohl jsem odolat, je to moje oblíbená značka , takže se předem omlouvám : http://www.schwarz-etienne.com/carree.htm
Duke650 Odesláno 28. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2006 Díky všem za tipy Louis Erard - díky, taky jsem je včera vygoogloval, pěkné Schwarz Etienne - ty budou bohužel mimo můj limit
noname Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2006 Přeskoč náhražky a kup si Monaco. Nebo Davosy. Ty ostatní jsou více společenské.
Duke650 Odesláno 28. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2006 noname Monaco je mimo můj budget - a taky nemám srdce koukat na poškrábané hesalitové sklíčko
dehyd Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2006 ...Monaco je mimo můj budget - a taky nemám srdce koukat na poškrábané hesalitové sklíčko Nové Monaco modely bez stopek jsou již vybaveny safírem (zvrchu i na dýnku) a jsou cca o 30% levnějsí nežli původní chronograph.
Duke650 Odesláno 28. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2006 Jo vlastně jo, hlava děravá, s tím hesalitem vs. safír máš recht.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se