Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pátrám po něčem s designem inspirovaným modelem Monaco:

mechanické - ruční nátah nebo automat, je mi to celkem jedno

černý nepřeplácaný ciferník (žádné stopky, žádné subciferníčky, žádný tachymetr...)

datum nemusí být, když je - nevadí

hranatý tvar

velikost spíše větší než menší

Swiss Made má přednost, ale nebráním se německým, japonským atd...

Zatím jsem našel jen Certina DS Podium Square, ale proč je dělají jen v quartzu, to nechápu.

Davosa Quadro se té představě blíží, ale není to úplně ono :(

Předem děkuji za tipy a jdu dál googlovat :)

Odesláno

Já něco takového hledám už rok.

Věřím, že se časem Certina bude dělat v automatu a pak to bude určitě zajímavý model.

Davosy mám na ruce. S řemínkem Hirsch Rally vypadají krásně (design ciferníku je velmi podobný TH Monaco černým chronografům), na mě jsou ale moc společenské (lesklé pouzdro, ručičky a indexy). Chtěl bych matné pouzdro a červenou vteřinovku.

Odesláno

Znám hodinky, které toto všechno splňují: SWISS UTC Watch.

Dodává FORTIS pro Swiss International Air Lines, čtvercové, černý ciferník, velikost jako Monaco (38x38), automat.

Dají se koupit na webu Swissu (něco přes 1000 CHF), na webu Lufthansy v jejím shopu (worldshop.eu) za něco přes 700 EUR.

Snad taky na palubách letadel při dálkových letech Swissu.

Já sám se o ně taky zajímám.

Odesláno

Jo jo, ty jsem už někde viděl, tenkrát stály snad kolem 900 CHF. Ale mají myslím ještě ukazatel času v jiné časové zóně, t.j. na můj vkus už "ne dost jednoduché"... jo už jsem si našel fotku....no, raději bych bez arabských číslic... jsem hrozný, já vím, navymýšlím si :-)

Odesláno
...Monaco je mimo můj budget  -  a taky nemám srdce koukat na poškrábané hesalitové sklíčko :(

Nové Monaco modely bez stopek jsou již vybaveny safírem (zvrchu i na dýnku) a jsou cca o 30% levnějsí nežli původní chronograph.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...