Peter78 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 (upraveno) Ahoj, umíte mi prosím někdo poradit, jak se co nejjednodušeji zbavit takové té mastnoty na tahu a hodinkách? Už mi to tam po sledování tohoto fóra začíná vadit EDIT: Jo, mluvíme o Praze Dik, P. Upraveno 15. března 2012 uživatelem Peter78
Hajek Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Starý kartáček na zuby + jar + teplá tekoucí voda
JanKuc Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Nejlépe je omýt po každém dni hodinky a tah čistou vlažnou vodou. Samozřejmě je třeba dávat pozor na vodotěsnost. Mastnota a lidský pot obecně je svině, dokáže načnout i nerezku.
Horhe Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Starý kartáček na zuby + jar + teplá tekoucí voda To já jsem si na to koupil nový kartáček na zuby
stopa99 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 To já jsem si na to koupil nový kartáček na zuby AJ ja....
JanKuc Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Ultra měkký Curaprox je na to parádní. Je to číslo 5640 nebo tak nějak a má tak jemné vlákenka, že se dostanou všude a hodinky jsou jak v bavlnce. Nekecám, když říkám, že jsem velkým hrubým Oralem B jemně škrábnul minerál!
Peter78 Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2012 hmmm, tak nekdy neni potreba hledat neco specialniho diky za odpovedi
PeterG_SVK Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Na kovovy remienok je najlepsia ultrazvukova cisticka a jarova voda. Pokial je mozne hodinky rozobrat (co si asi hockto netrufne), tak aj na puzdro a sklicko je to dobre riesenie. Spolahlivo odstrani odtlacky prstov napr. aj z vnutornej strany sklicka (samozrejme len po oprave, inak by tam nemali byt - vid vlakno Certina facelifting, kde to bolo overene).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se