JTKirk Odesláno 28. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Hodně štěstí a dojeďte celí diky za prani. doufam ze to preziji ve zdravi i ty nove TAGy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskovica Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 pripajam sa a prajem vela stastia ... slovaci tam mame len Katrinaka na motorke ....vlastne nie, je tam este tento rok nejaky dalsi (tiez motorka) S Katrinakem urcite jede Ivan Jakes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 29. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2006 Jsou to trochu skoky, excentrická Rada , hezké Orisy s bezvadným mechanickým strojkem a nakonec divočina TAG Heuer ( podle mě jedny z nejhorších z produkce TAG ), tak nevím, je to zvláštní výběr. Škoda, že jsi nenapsal v čem Ti Rada a Orisy vadily, moc by mě to zajímalo, třeba jen už z toho důvodu, že se na Rada chystám, i když na jiný model. http://www.rado.ch/100/109/734/121/371/372/1754.asp Jsem si vědom toho, že to může vypadat jako poněkud divoký výběr, ale předmětem výběru jsou dvoje hodinky - jedny sportovní a jedny "oblekové". Co se ORIS týče, tak je mi tato značka sympatická. ORISky mi nesedly zcela dobře na ruku, ten tah byl prostě takový nějaký "hrubý". Jinak se mi moc líbily (včetně průhledového sklíčka zespodu. Snad ještě to logo Williamsu mi trochu vadilo... Co se Rado V10K týče, tak jsem na ně čekal několik měsíců. Měly výrobní číslo 101. Ve vší úctě k této značce na mne zapůsobily "laciným" dojmem. To, že na nich nepoznám kolik je hodin jsem pochopil z obrázku... Ty TAGy se mi líbí, padnou skvěle na ruku a navíc jsem fanda McLarenu. Jako sportovní hodinky budou dobré. Takže : dovolím si připojit se ke všem, kteří vám přejí mnoho zdaru a co nejlepší umístění Můj návrh na hodinky pochází z mé nejoblíbenější značky :). společenské : http://www.ulysse-nardin.com/e/collection...._Display=10003E sportovní : http://www.ulysse-nardin.com/e/collection...._Display=10008F doufám, že se budou alespoň trochu líbit Měj se fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Odesláno 30. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2006 Připojuji se k přáním dobrého výsledku na Dakaru a pochopitelně musím napsat že ve výběru bys měl za trest vynechat Rodanii, protože "oficiální hodinky Dakaru" jsou opravdu nevkusný.. Zrovna včera jsme dokončili nějaké práce na jedné z českých motorek, které startují (naše letošní účast v moto je KONEČNĚ solidní) a dodáváme tam nějakou techniku, takže u mě to je víc než neobjektivní vztah ale děsně si vážím všech lidí, kteří do toho jdou.. bez ohledu na to, jestli mají žlutý nebo modrý auto nebo modrou nebo bílou nebo červenou motorku. Ať vám to jede a hlavně - ať jsou český vlajky vidět v tabulce na eurosportu a především bych rád viděl českou vlaječku nebo radši vlaječky - poslední den závodu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 30. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2006 trošku mimo hodinky: To TomasW-nevím, kam zmizel tvůj odkaz, ale musel jsem přečíst tvoji story a o cestě Marokem na motorkách. Moc zajímavé čtení , díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Odesláno 31. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2006 X-Bob: odkaz je www.ultimad.net a tam si vyber - jsou tam galerie i reportáže. Zkrácená verze letošního ježdění vyšla ve třech letních číslech Motohouse.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2007 Díky za odkaz. Potřeboval jsem jej poslat kamarádovi, nějak upadl na hlavu a blouzní něco o BMW na cesty.... Snad ho to přejde, ale ta reportáž ho možná v bludu utvrdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2007 X-Bob-hlavně toho kamaráda moc nenavštěvuj,ony ty infekční choroby jsou prevít................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2007 Tomasw-moc pěkný stránky, tak jsem nemocnej ma BMW, tohle akorát urychlí mé rozhodnutí, ale než našetřím, to bude doba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2007 Znám ty nemoci. Je to hrozný a pořád to vyžaduje další a další léky... Naštěstí se zabývám (nejen) dovozem potřebných "léčiv" a provozujeme i takovou malou "ambulanci" pro podobně postižené jedince, takže nemusím alespoň daleko jezdit. Ale zase na druhou stranu - strašně to svádí provádět i "operace", které nejsou nezbytné a jen s tím člověk začne, už to nekončí. Mám s tím zkušenosti - koupil jsem si kdysi dávno jeden cruiser, který vypadal rovnou na prodejně jako "naprosto dokonalý už z výroby" a na který nebylo potřeba "už vůbec nic dokupovat". V podobě, která mi stojí v garáži, to ve finále vyšlo že do drobných úprav padla suma, za kterou bych si mohl pořídit nový Superb Ale rozhodnutí pochopitelně chválím a pokud jde do cestovatelské části nabídky, tak se dříve nebo později potkáme osobně - protože zkrátka existuje taková žlutá bible, kterou má každý z těch "postižených" a ... no prostě - hodně štěstí na cestách a hlavně necestách! Dobrodružství je pořád dost - jen to chce se rozhodnout. Protože tohle už je beztak masivně offtopic, tak přihodím něco na kouknutí, co považuju za opravdový adventure výlet: http://www.malec.name/martin/africa/ Prohlídněte si fotky v galerii (doporučuju Keňa, Kongo a Namibii) a koukněte na trasu na stránce "route". Trvalo to rok a půl, jel sám na jen hodně málo upravený motorce a kdyby měl někdo zájem, asi na ultimad.net budou nějaké ty textové reportáže, které zatím posílal jen ve formě textů několika lidem... Je to mega masakr! Fakt. T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2007 Ježiš marjá, TomasW, co to tady dáváš za odkazy!!! Zas budu mít průšvih, že čumím do PC a čtu zas nějaké blbiny, místo toho, abych...tohle...a támhle.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2007 No jo. Tak sorry. To bylo jen proto že je zima a tak... Z podobnýho soudku doporučuju ještě třeba cestu kamarádů do Libye letos na podzim - reportáž je solidní nářez a fotogalerie - prostě nutno vidět http://www.bebaweb.cz/bebaweb/ a klikni na Libye... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2007 rozhodl jsem tě naprostro ignorovat. A ty stránky, co si otevřu, nebudu číst. Budu dělat, že číst neumím. U obrázků zavřu oči. Nebudu mít pak zarudlý oči od čučení na monitor... :D oprava - otevřel jsem a dívám se... druhá oprava - otevřel,díval, přečetl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2007 X-Bob: Ještě chybí jedna editace - třetí oprava - mám zabalano a uvidíme se někdy za rok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2007 :D to jsi mě dostal! Myslím ale, že můj Classic by asi do pouště nebyl to pravé ořechové A nedaří se mi teď najet žádné km k zajetí, buď je hnusně, nebo jsem nemocný Tak si aspoň čtu o cestách šťastlivců, co do toho jsou naplno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTKirk Odesláno 24. ledna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2007 Já jsem se z Dakaru nakonec vrátil ve zdraví (skončili jsme v kamionech na 11.místě), ale TAG Heuer Formula 1 začal zlobit již po třetí etapě a bude muset do servisu. Ručička stopek se posunula asi o tři sekundy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2007 Co se týče Dakaru tak gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2007 pripajam sa a prajem vela stastia ... slovaci tam mame len Katrinaka na motorke ....vlastne nie, je tam este tento rok nejaky dalsi (tiez motorka) "len Katriňák" skončil v motorkách nakoniec na 9.mieste.Celkom pekný úspech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2007 to sa ale necakalo...vyborne umiestnenie, v prvej desiatke, uff... skoda, ze takych neni viac, neboli by sme stale pre vsetkych ceskoslovensko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2007 GRATULUJI!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se