Duke650 Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2007 Lepšie byť "pre všetkých" (ignorantov) Československo ako Juhoslávia resp. Belehrad miesto Blavy :-) P.S. Katriňák je borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 JTKirk napsal: Já jsem se z Dakaru nakonec vrátil ve zdraví (skončili jsme v kamionech na 11.místě), ale TAG Heuer Formula 1 začal zlobit již po třetí etapě a bude muset do servisu. Ručička stopek se posunula asi o tři sekundy... Gratuluji k úspěchu. Dakar by se měl používat k testování hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2007 Sorry, přehlídnul jsem diskuzi... Pochopitelně dodatečně gratuluji JTKirk (Tatra) k dosažení cíle.. Jinak Dakar bych řekl je test nejen hodinek ale úplně všeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 BA-TUTTI napsal: to sa ale necakalo...vyborne umiestnenie, v prvej desiatke, uff... skoda, ze takych neni viac, neboli by sme stale pre vsetkych ceskoslovensko Zase jeden ukřivděný ! Že Vás to pořád baví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se