dido Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Minuly tyzden som si kupil hodinky Tissot Atollo. Som s nimi spokojny, akurat sa chcem spytat, pri prechode na druhy den mi prehadzuje ten datumovnik az o 1.15h po polnoci na dalsie policko. Pri Citizenoch to bolo do cca. 5 minut prehodene, ake mate vy skusenosti? Inac su hodinky velmi presne, zatial ani sekunda odchylka. Este by som nato chcel kupit nejaky kovovy, alebo titanovy remienok len neviem nikde na internete najst ziaden obchod z remienkami kde by som si mohol vybrat, mozete niejaky poradit? dakujem
Ondraj Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Podle typu strojku se přehození data odehrává těsně před 12 až do cca 3 ráno. Také samotné přehození bývá buď plynulé nebo skokové.
dido Odesláno 16. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 No by som povedal ze toto je take plynulo skokove, totiz ked uz je v 3/4 tak preskoci. Neviete este niekto aka bateria donich ide?
w.a.l.t.e.r. Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 mel jsem Festiny a v manualu bylo, ze k preklopeni datumu dochazi v rozmezi 12-03 jak pise Ondraj. Dost me to tenkrat stvalo. Byly to prvni drazsi hodinky (pred tim jsem mel jedny Primky za 295,- Kčs a par digitalek z trhu) a hned takovej "pruser". Jinak jsem s nima byl spokojenej, mam je jeste v supliku jako rezervni.
dido Odesláno 16. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 ja som uz myslel ze je tam nieco zle nastavene. A neviete este tu bateriu aka tam ide a nejaku stranku na remienky, kde su aj fotky popripade popis. dik
dido Odesláno 20. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2006 Alebo neviete aspon ake baterie pouziva TISSOT? Ci RENATA, alebo ake su najlpsie.dik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se