Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to dobrej nápad, blbej nápad nebo jakej je to nápad?

Mel jste to nekdo? Nejake foto nebo zkušenosti? Kolik to tak stojí, apod.?

Jsem na vážkách Posted Image

Odesláno

Jestli se nepletu (ale je dost mozny ze jo), tak origo Panerai stal cca 35-40 litru - muze to byt fajn zmena, ale ten starej typ byl pekne hnusnej a ten novej netusim jestli bude pasovat na jiny modely nez ty s 1950 pouzdrem a taky jestli se dela lestena verze, protoze ta brousena by na 111 vypadala asi dost divne. Zvedni telefon/p...l a udelej pruzkum v Carollinu :)

Odesláno

Jednou dobou jsem taky o tom uvažoval celkem silně, protože jsem byl ve stádiu jak ty, nevěděl jsem co dál se řemeny, tak jsem koupil jeden tvrdý plastový něco jak kovový tah a pak jsem prodal Pamy a už mám klid..:)

Jinak ten plastový mám pořád doma, tak jestli chceš pošlu ti ho na zkoušku..:)

Odesláno

Měl jsem na ruce 328(312 na tahu) nesedělo mi to,ten tah je docela pěkněj,ale nějak mi to k PAM nepasuje.Navíc, těžší hodinky jsem na ruce v životě neměl :sad01_anim: A drahej je taky jak prase,teď nevím přesně,1000E myslím.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Franta už neví, co by na ty pamy nabastlil :D

Kožený nato tu bylo, mesh by tam taky dal.... dej je radši na gumu vod trenclí.

PS: kůže vole. Můžeš jich mít hromadu a každou jinou.

Odesláno

hm hm hm, a co tohle? Posted Image

Franto vole ty ses depiloval i v rozkroku a přibral sis frantika co? Jak můžeš na kus železa přidělat buznapleteninu? Už to nehul! :D
Odesláno

Hele nechte si to vy chytráci Posted ImagePosted Image Jsem proste chlapec zvidavej, co zkousi rad nove veci. Anebo mozna zmlsanej. Mam na PAMech uz skoro vsechno tak si rozsiruju obzory no Posted Image

Odesláno (upraveno)

Já jsem měl svého času cukání koupit na moje 112 na e-bay toto:

http://www.ebay.de/itm/24mm-STEEL-DEPLOYMENT-STRAP-BRACELET-FOR-44mm-PANERAI-/170806599492?pt=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM&hash=item27c4dddf44#ht_3767wt_932

Ale naštěstí mě to dost rychle přešlo.

Edit: Doufám že neporušuju s tím odkazem pravidla.

Upraveno uživatelem baza

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...