parnass Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2012 hezký)) je nás víc...osobně jsem je porovnával se seamaster 300m a TH mi připadaly hezčí (názor, kterej nikomu nenutím)
Slim_brno Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2012 Přeskočíš "bondovky", které mě osobně, narozdíl od těchto hodinek, nikdy nezaujaly...To by byla škoda, bondovky jsou imho taková ikona, že by je neměl přeskočit nikdo, koho hodinky zajímají. I kdyby měly hned zase letět dál do světa... Jinak aquaracery paráda. Poormans bond mi k nim nesedí, jsou to plnohodnotný fešandy
Chorche Odesláno 8. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 hezký)) je nás víc... osobně jsem je porovnával se seamaster 300m a TH mi připadaly hezčí (názor, kterej nikomu nenutím) Určitě mají lepší tah, s lunetou se otáčí na obou stejně debilně, co mi chybí na TH jsou vlnky. Pouzdro mi přijde hezčí u TH, ručky zase u bondovek... To by byla škoda, bondovky jsou imho taková ikona, že by je neměl přeskočit nikdo, koho hodinky zajímají. I kdyby měly hned zase letět dál do světa... Jinak aquaracery paráda. Poormans bond mi k nim nesedí, jsou to plnohodnotný fešandy Asi máš pravdu - v obojím.
WEIDER Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 super volba, moc gratuluju. Preco sa tak uhanas?Vlak ti uz usiel.Pardon neslo to.
Chorche Odesláno 11. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Preco sa tak uhanas?Vlak ti uz usiel.Pardon neslo to. Protože Fortis v prodejní sekci Ale aspoň neoživuje vlákna stará několik let. Takže vlastně díky za gratulaci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se