Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,uz velmi dlho hladam po nete hodinky podla mojich predstav,teraz mam Luminox Colormark 3059 a Timex expedition e-altimeter,ktore mam momentalne na predaj.Moje predstavy su nieco ako Vostok ekranoplan, tawatec,citizen satellite wave alebo nieco podobne.

Podmienky:

Cena do cca 320e

Priemer 47-50mm

Farba:cele cierne,aj cifernik,

Remienok:kaucuk,koza,len nie zelezo

Pohon:automat aj quartz

styl chronograf,popr military alebo nieco podobne,nie nejake elegantne...

dakujem za vase rady ohladne znaciek a konkr.modelov

Odesláno

ahoj, ten predaj si zatiaľ nechaj pre seba (viď pravidlá predaja) dobre?

K tvojmu dotazu. Vo výbre máš analógové hodinky a čisto digitálne (Suunto). To dosť rozširuje možnosti výberu.

Veľké budíky má Luminox Field Chrono Alarm, quartz Ronda, ktorý je tiež v all black verzii. Priemer puzdra je 47mm. Ale cena je dosť nad tvoj limit. Mal som model z tejto rady, spokojnosť. Lacnejšou a menšou verziou je za 420? Field Date (luminoxsk.com, je bez chronografu a budíka). Ja viem, stále nad tvoj limit.

Automat, chrono v tvojej cene nenájdeš, iba ak možno z druhej ruky. Tak z hlavy, ak trošku pritlačíš, môžeš porozmýšlať nad automatmiSteinhart Aviation black DLC ale s priemerom "len" 44mm.

Odesláno

nerobim tu bazar,len som ti nechcene zakomponoval do prispevku,dik za radu ale fieldy su pre mna moc elegantne,aj ked by som si ich vedel najst lacnejsie,do tych 350? by som isiel,nieco ako vostok ekranoplan alebo nieco podobne,len nie elegant a tvar puzdra by mal byt jednoznacne okruhly.

Odesláno (upraveno)

V pohode. Tu platí, ak nemáš 50 príspevkov nemôžeš predávať, tak niektorí to pravidlo obchádzajú akože nechcenou inzerciou. Nič v zlom :cheers:

Ešte som si spomenul na military MTM OPS Black Hawk, alebo iné modely - Black Predator, Black Warrior. Rozmerovo však puzdro 42mm. Nespomínam si na military modely s veľkým priemerom...možno skôr pilotky.

edit: alebo Traser P6600, ten má 45mm. S korunkou 48mm.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

ja sa rad popozeram aj po drahsich modeloch do tych 350-400? ak sa zapacia tak sa peniaze pozhanaju,taketo nieco ako ukazujete sa mi paci,aj moje luminoxy si pochvalujem,keby maju o 3-4mm sirsie puzdro tak by som nemenil,nemae este nejake tipy,ale nie mensie ako tych 47mm..dik

Odesláno

to je jasne,je viacmenej jedno ci budu quartzy alebo automatiky,aj ked v tejto cenovej relacii moc autimatiky niesu.Tieto sa mi zdaju az moc cierne,aspon rucicky a cisla mozu byt inej farby,nech koniec koncov viem kolko je hodin :P

Odesláno

Mam moznost kupit 2rocne vostok europe ekranoplan s automatickym strojcekom,viete mi povedat ci mozu byt po 2 rokoch nejake priblemy so strojcekom alebo ci su spolahlive a na co si dat pri kupe pozor?! Dakujem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...