gloz Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 (upraveno) Dobrý denMohli byste mi řict co jsou zač?Našel jsem to po dědovi.Jakou mají asi cenu?Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března 2012 uživatelem gloz
Karlos Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Stříbrné kapesní hodinky pro mě neznámé značky, možná si tedy nějaký výrobce jen vytvořil značku, pod kterou prodával svoje výrobky... Odhadem někde přelom 20. a 30. let. A cenu si lehce dohledáš sám, třeba na aukru, taky se trochu snaž.
rubus32 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Zdravím a připojím se s dotazem do tohoto vlákna, zda byste nevěděli výrobce a stáří těchto hodinek. Cibule nejsou moje ani moje hobby (zatím :-). Děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Henry Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Zdravím a připojím se s dotazem do tohoto vlákna, zda byste nevěděli výrobce a stáří těchto hodinek. Cibule nejsou moje ani moje hobby (zatím :-). Děkuji. Kletě, chlape, jsi tu dost dlouho, abys věděl, že tu nejdůležitější fotku (strojku), jsi nám neukázal. Takže zatím by to bylo, podle mé křišťálové koule, tak za stokorunu i s pošťákem
long Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 cca 1900, dle mého stříbrnné dámské kapesní hodinky ( jeptišky) dle fotek neobouchané, ale s do....m , popraskaným číselníkem a bez skla.
Karlos Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Vidím to stejně jako oba kolegové přede mnou. Fotky na letitého člena fóra slabota, pro pokus o identifikaci nedostatečné.Určit výrobce bude ale asi obtížné a podle mě i zbytečné, nejde o žádný poklad. Na vnitřní straně zadního pláště vidím nějaký malý znak a nápis. Nepřečtu to, copak to tam je? No a na vnitřním plášti je uprostřed všech těch medailí kohout. I to může mít něco společnýho s výrobcem. A třeba bude nějaká stopa i na strojku, nebo pod ciferníkem...
gloz Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Hele.taky sis mohl založit svoje,když si na tomto foru delší čas!Ja sem se nedozvěděl skoro nic.A myslím že tady budou určitě machřikteři by mi poradili.Nechci je prodat,chci jen vědět odkud sou.
Karlos Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Gloz: proč se taky snažit a hledat, když je jednodušší se někoho zeptat a pak si sednout a počkat až to on najde za mě, že?Takhle to ale nefunguje.
gloz Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Těžko hledat když nevim kde a co.Hodinky jsou pro mně uplně mimo mísu,muj koniček je vojenské letectvo atd.Když příjdeš nanaše forum taky bys byl v lese.
Karlos Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Já jsem prostě naučený, že když něco chci, musím se snažit. A když něco nevím, tak mám k dispozici internet celého světa, abych si to zkusil najít. Vymlouvat se, že se zajímám o něco jiného, to je spíš výmluva na vlastní lenost a pohodlnost.
rubus32 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Přátelé děkuji za info, glozovi se omlouvám, že jsem mu vlezl do vlákna, považoval jsem to už za uzavřenou záležitost a nový vlákna zakládám nerad (osobní nechuť), hodinky ani fotky moje nejsou ale zkusím iniciovat ty správný fotky. Gloz se třeba mezitím dobere svý odpovědi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se