H-B Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 A pridam par fotek clena M.O.D. z WUS. Mela velky podil na tom, ze jsem pred Vanoci sel prave do U1..
funf5 Odesláno 14. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 JanBeles WUS paradní fotky WEIDER U1 se ti zdají velké, nebo malé? Sinn dnes...
Stýf Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Konečně nějaký ponorkář už jsem se bál,že tady zůstanem s funf5 sami.
jankoxxx Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 mna chytila taka clivota.. keby som uz jedno pekne chrono nemal, hned by som siel do sinn 103 St...
skalis Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 V 14. 4. 2012 v 13:34, 'JanBeles' napsal: A pridam par fotek clena M.O.D. z WUS. Mela velky podil na tom, ze jsem pred Vanoci sel prave do U1.. U1 jsou skvely hodinky! Jednu dobu moc nechybelo a koupil jsem si je. Fantastickej je ten jejich kaucuk a hlavne ta spona. Jsou to celkove povedeny hodinky - ciselnik je presne takovy, jaky je u potapek potreba a pritom jdou naprosto svoji cestou. Obdelnikovy indexy a rucky jsou dokonaly a pouzdro taky. No proste jeden z mych hodinkovych favoritu celkove vzato.
Harlequin Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) SINN 203 Arktis ve svém prostředí. Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem Almiel
Harlequin Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) To je šílený, každej den bych chtěl jiný hodinky. Teď zase EZM3, to si mi Aldo neměl dělat. Mají ocelové pouzdro a tah ? Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem Almiel
maty Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Ja zase pořád zvažuju 358 Diapal...mám...nemám . Ach jo. Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem maty
funf5 Odesláno 15. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 V 15. 4. 2012 v 4:09, 'Alda' napsal: funf5: fotky jsou moc pěkné, jde vidět, že tě to baví. Hlavně foť foť, tyhle Sinny musejí být každopádně v kalendáři 2013. Takže makej Začít nový pracovní týden (mám to tady posunuté, víkend pá a so) a přečíst si tohle hned je mi veseleji Makám a snažím se Jinak naprostý souhlas s výtkou k silikonu, opravdu je to magnet na vše kolem a mám často problém jej na focení vyčistit. Umejete ho, musíte nechat uscnout, jinak jsou na něm vlákna, chytíte na něj a spolehlivě si veme něco z rukou. Navíc za tu cenu, no mohl by to být opravdu kaučuk. A stejně je to i s kombinací technologií, to co mají tyhle, nemají zas tamty a vše na jednom modelu nenajdete.
Stýf Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Vidím, že se to tady v neděli po ránu pěkně rozjelo, taky něco přidám... Rez a nerez, jenom doufám, že to není nakažlivý
H-B Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 V 15. 4. 2012 v 5:11, 'Alda' napsal: S tím kaučukem nevím, nevím. Vypadá fakt bezvadně, spona supr, ale chytá se na něj prach a všelijaký bordýlek. U1 má u mě pár nedostatků. 1. Na pouzdře není použitá technologie Tegiment 2. Absence odvlhčovací kapsle a argonu 3. Již zmíněný silikon. Být ten řemen z přírodního kaučuku, nemá chybu 4. Nepříjemný chod a vůle lunety U1 na mě působí jako osekaná verze U2. Přeci jen, EZM3 mě bere malinko víc, i když, zase nemá ponorkovou ocel. U Sinnu je fakt těžké si vybrat. Ja teda nevim, ale guma od Sinnu sbira chvalu napric spektrem, lidi si je porizujou k Doxam.. Ja nemuzu nijak dramaticky porovnavat, ale v mych ocich gumu napr. od Fortis ci Seika (MM) strkaji do kapsy. 1. Tady mas recht, to je skoda. Nicmene, nadpolovicni vetsinu narazu ci oderek vetsinou odnasi luneta, tak to zase nevadi tolik. Uz jsem udelal solidni zarez na ocelovejch futrech a luneta je bez poskvrny. 2. Nechybi mi to, ale rozhodne by to bylo plus (dalsi technologie navic). 3. Chod lunety mi nevadi (ani fakt, ze je to 60 kliku), ale ta lehka vule trosku jo. U1 nejsou dokonaly, ale jak psal Skalis, funkcne ve sve kategorii vse s prehledem splnujou (a jdou dal - ponorgova ocel, tegimentovana luneta) a zaroven jsou prijemne originalni. Neprijde, ze maji v cenove kategorii a pomeru cena/vykon prilis konkurentu.
jankoxxx Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 V 15. 4. 2012 v 12:58, 'Alda' napsal: Jak jsem psal. Silikon vypadá perfektně, je příjemný, dobře sedí na ruce, jen ten prach se na něj lepí, což je moje jediná výtka k němu a koneckonců nejen moje. Samo jsou to ve své kategorii vynikající hodinky s několika nedostatky, které se jim dají odpustit. Zo skusenosti viem ze sebelepsi silikon sa nechyta na kaucuk a v danej cenovej kategorii nechapem preco to je ako t oje no al aby som nezvastal, co si myslite, vedeli bi v Sinn napasovat akrylove sklo aj do hodiniek kde maju safir? ale aby som len nezvastal, tu opat jeden nevlastny brat...
jankoxxx Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 V 15. 4. 2012 v 13:22, 'Alda' napsal: Janko já už ti jedny s vypouklym akrylem našel, a furt je ti to málo. Tož nevím co s tebou chlape http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43159-sinn/page__st__20 http://forum.chronomag.cz/uploads/post-6-056595400%201333979913.jpg Ales, ktore myslis? Jedno chrono uz mam a viac neznesiem. Tu 7750 v akejkolvek podobe toboz nie.. Le ja som fajnovka, hocico mi tu nenanutis
WEIDER Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 WEIDER U1 se ti zdají velké, nebo malé? Pre mna su velke.Na moju ruku od 40mm do 42mm.Ale co sa tyka tohto modelu je to pecka.Porovnanie k tanku
funf5 Odesláno 15. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Stýf pěkná série a ta rez na nás nemá šanci... jankoxxx no al aby som nezvastal, co si myslite, vedeli bi v Sinn napasovat akrylove sklo aj do hodiniek kde maju safir? Když se chce, jde asi všechno, napiš do Frankfurtu a uvidíš. Alda jankoxxx je už je ve stádiu za zlomem, jemu pomůžou jen na zakázku vyrobené solitéry
jankoxxx Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 V 15. 4. 2012 v 14:29, 'funf5' napsal: Stýf pěkná série a ta rez na nás nemá šanci... jankoxxx no al aby som nezvastal, co si myslite, vedeli bi v Sinn napasovat akrylove sklo aj do hodiniek kde maju safir? Když se chce, jde asi všechno, napiš do Frankfurtu a uvidíš. Alda jankoxxx je už je ve stádiu za zlomem, jemu pomůžou jen na zakázku vyrobené solitéry schvalne skusim napisat, ale najprv Konradovi, ze co on na to.. ten zlom, na tom nieco bude. na kazdych hodinkach mi nieco vadi
Harlequin Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 V 15. 4. 2012 v 6:50, 'Alda' napsal: A vůbec, dám to sem všechno, respektive odkaz na desítky těch nejlepších fotek Sinnů, co jsou na netu k vidění. PS: Když hodinky, tak německé Tak, moje řeč, když hodinky, tak německé. Jen nemohu najít ten odkaz . Jak já bych se rád podíval. Co říkáte na tenhle kousek ? Mimochodem, co je to za model ?
funf5 Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 No jak dýnko napovídá, bude to limitka pro japonský trh, podobný případ, jako tohle. Není tam patrně DIAPAL a určitě TEGIMENT...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se