Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

post-1156-076183100 1333277643.jpg

Klidně jsi mi to mohl napsat přímo sem. No každopádně s fotografií ty Suby od Sibiře koupíš :-)?

Jedincov s IQ ako maš Ty, nemienim ani komentovať..

Ano, kľudne to napišem sem..A???

Komplex vlastnej menejcennosti si lieč inde..

Nie nekupim ich, slušne som sa opytal na fota.

Rolex hodinky okrem dayton sa mi nepacia, chcel ich vidieť znamy ktory ich zbiera. A?????

Odesláno

Jedincov s IQ ako maš Ty, nemienim ani komentovať..

Ano, kľudne to napišem sem..A???

Komplex vlastnej menejcennosti si lieč inde..

Nie nekupim ich, slušne som sa opytal na fota.

Rolex hodinky okrem dayton sa mi nepacia, chcel ich vidieť znamy ktory ich zbiera. A?????

Napíšeš mi SZ, kde mě urazíš a rychle to zamkneš, abych Ti tam nemohl ani odepsat? Světové :sad01_anim:.

Komplex méněcennosti si tady léčím o pět let déle, než ty, tak mě prosím nevyháněj. Bylo by mi smutno, víš.

Doufám, že se Ti alespoň líbí moje recenze, na které jsi se díval a že Ti přinesou nějaké nové informace o hodinkách. Přeji Ti jen to nejlepší, krásnou neděli a rád si přečtu tvoje další příspěvky.

Návštěvník tolja
Odesláno

Napíšeš mi SZ, kde mě urazíš a rychle to zamkneš, abych Ti tam nemohl ani odepsat? Světové :sad01_anim:.

Komplex méněcennosti si tady léčím o pět let déle, než ty, tak mě prosím nevyháněj. Bylo by mi smutno, víš.

Doufám, že se Ti alespoň líbí moje recenze, na které jsi se díval a že Ti přinesou nějaké nové informace o hodinkách. Přeji Ti jen to nejlepší, krásnou neděli a rád si přečtu tvoje další příspěvky.

Koukám, že nejsem sám, kdo měl srážku s blbcem. Připojuji se ke Kubovu přání všeho nejlepšího a doufám, že až se bude zakládat fanklub nicku martin.L, dáte mi vědět.

Odesláno

Koukám, že nejsem sám, kdo měl srážku s blbcem. Připojuji se ke Kubovu přání všeho nejlepšího a doufám, že až se bude zakládat fanklub nicku martin.L, dáte mi vědět.

..no toto, .takze nie som jediny, do ktoreho sa toto individuum snazi z mne nie celkom pochopitelnych dovodov navazat...no fajn, dajte potom o The Martin.L fan club vediet aj mne.
Odesláno (upraveno)

Zacal si s kopirovanim....fota a pod.!

Nezamkol som nič. Napisal som Ti SZ a ty si tu zacal sa..Tak som sa pripojil.

Ze som si 2x slusne opytal foto predavanych hodiniem ponukanych je asi prečin neskutočny.

Dement a riadny ako "TOLJA", sa jasne pripojil, ale jeho ani neriešim, je to pod moju uroveň !

Par jedincov tu, asi su v reale su veľke "0" a potrebuju si tu niečo dokazovať.

Do toho sa viac nenecham...zatiahnuť

Dovi.

Upraveno uživatelem martin.L
Odesláno

Prodej asi už skončil, ale prosím, takovéto zbytečné posty do prodejního vlákna nepatří. Tak si z prodejce nedělejte srandu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...