Koren Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Minulý týden jsem si od člena fora koupil foťák. A abych měl co fotit, koupil jsem Monzy ( taky od člena fora). Republiku přeletěly ani na za 24 hodin a tak nečekaně na mě od včera čekaly u rodičů.No, jsou to krásný hodinky. Řemínek trochu subtilní, ale zvyknu si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Kdysi dávno, než jsem si koupil první mechaniky, jsem do nich byl zamilovaný. Ale tenkrát byly mimo moje možnosti. I po těch letech se na ně rád podívám, aspoň na fotkách. Jsou parádní, tak ať slouží. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 1. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 no a má je i Hammond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Gratulujem, veľmi pekný model si vybral, no chýba už len foto na ruke, keď máš aj ten nový foťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Gratulace a velká! Neskutečně stylový hodinky, navíc mám teď TH z pochopitelných důvodů mnohem raději Hammond je jen třešnička na dortu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Myslím, že Hammond toho má doma trošku víc Každopádně velká gratulace, Monza je nesmrtelná klasika a hodinky jsou to opravdu krásný" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Moc hezký ,gratulace,ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Myslím, že Hammond toho má doma trošku víc Každopádně velká gratulace, Monza je nesmrtelná klasika a hodinky jsou to opravdu krásný" Jasně, že má, ale podívej na ten blažený výraz, když má Monzy na ruce (to, co řídí, za to určitě nemůže) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 2. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 To bude určitě nějaké auto za rozumnou cenu. na rozdíl od těch hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 tyhle ovšem asi budou kaliber 36 no a má je i Hammond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 5. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 tyhle ovšem asi budou kaliber 36 mě radost nezkazíš jinak na řemínek ( 20/16) si nezvyknu, tak už mám na cestě krokodýla od Hirsche ( 20/20) i s překlápěčkou. pak vyrobím nějaké wristshoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 osobne tento tvar puzdra velmi nemusim ale Monza je asi výnimka takže gratulujem ku klasike TH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Pěkný kousek, viděl jsem je naživo a měl jsem taky cukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 víš co, až tě omrzí, dej vědět....mám dojem, že jsem je vlastně chtěl.... furt jsem vyhlížel targa florio..ale tyhle chci asi taky. Minulý týden jsem si od člena fora koupil foťák. A abych měl co fotit, koupil jsem Monzy ( taky od člena fora). Republiku přeletěly ani na za 24 hodin a tak nečekaně na mě od včera čekaly u rodičů.No, jsou to krásný hodinky. Řemínek trochu subtilní, ale zvyknu si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Krásne, nech Ti robia veľkú radosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Gratulace.Právě tvar pouzdra jim dává to pravé ořechové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se