klobadysek Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Sam jsem byl prekvapen kdyz jsem poprve videl ty le Le Locle s rimskymi cislicemi, vypadaji velmi "classy". Ten ciselnik je s rimskymi cislicemi je "plasticky" (jako 3D) - prominte moje vyjadrovani. To pusobi mnohem alegantneji nez jen ten s temi indexy, ale na fotce to vubec nevynikne. Take se mi libilo to ze vrchni strana je lestena a boky brousene - pusobi to sofistikovane(myslim kombinaci ruznych povrchovych uprav). S kuzi to vyniklo paradne - a nemohl jsem uverit ze stoji jen 300 Euro. Suma sumarum bych je mozna i vymenil za moje TXL automatic. PR50 neber- absolutne nejpopularnejsi (a nejlidovejsi) model Tissotu, pusobi vedle te Le Locle popelkovsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Já mám tyhle,a jsem s nimi moc spokojen.Velký průměr,pěkný design,a nejsou vidět na každé chlupaté ruce =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 8. ledna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Dnes jsem drzel v krame Tissot PR50 - sem si myslel ze se obdaruji svycary a kurvy nemely ani sroubovaci dynko ani nebylo z pruhledem. Mit automaty a nevydet jejich srdce bych asi neunesl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Dnes jsem drzel v krame Tissot PR50 - sem si myslel ze se obdaruji svycary a kurvy nemely ani sroubovaci dynko ani nebylo z pruhledem. Mit automaty a nevydet jejich srdce bych asi neunesl. Jasne to co ma Le locle ze zadu PR50 nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 8. ledna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Krasnej spodek, ale mohli si ten napis prekryvajici srdce hodinek odpustit - skoda ze to tak zakryva, ze by neco schovávali ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Ani ne, je to jen ta verze s rimskymi cislicemi. Tohle je ta verze s indexy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 8. ledna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Aha tak to je jina. Ted uz jsem v obraze - diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 Oprava, to dynko je v ruznych verzich bez ohledu na cifernik, ted jsem to zjistil na aukci. Tak se omlouvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se