Harlequin Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) Nevím, možná jsem přišel s křížkem po funuse. Nicméně, upozornění pro ty, kteří jsou stejně "pozorní" jako já. DOXA má nové stránky. DOXA 1889 Ilustrační foto hodinek, které se mi velmi líbí. 4000T se safírovou lunetou musí naživo vypadat skvěle. DOXA SUB 4000T Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit : překlep Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem Harlequin
lloffass Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Trošku obnovím "staré" téma...Umíte mi někdo vysvětlit existenci 2 asi oficiálních stránek DOXy? www.doxa.ch a www.doxawatches.com ? Mámo tomu rozumět tak, že ty druhé stránky jsou pouze odštěpenou částí se SUB? Nebo jde ještě o něco dalšího?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 http://www.doxa-in-asia.com/en/index.php
lloffass Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Tak teď je to ještě o kus přehlednější :-D
Radimk Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Mám jeden dotaz: Myslíte že by podle výrobního, nebo sériového čísla na dýnku ve fabrice dokázali určit datum výroby?( Vcelku známý model- Grafic)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se