serengeti Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Zdravim všechny. Můžete mi poradit při výběru - var.č. 1 Glycine Combat 6. Manual. var.č. 2 Glycine Eugene Meylan. Děkuji S.
michal_45 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) ...ciste pocitove...za me combat 6 manual... ...sam ted nejak pokukuju po combat sub automatic specials 3633.99AT9... Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem michal_45
šíma Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Maličko nesouměřitelné. Combaty jsou krásná, příjemně zaoblená absolutní hodinková klasika, dost velké (43 mm) a pro někoho možná až moc placaté (pod 10 mm). IMHO se k nim nehodí originální řemen 22/22 mm, chtělo by to něco jemnějšího 22/20 mm, ale to není problém. Meylany jsou kus historie, který připomíná zakladatele firmy. Vintážní vhled umocněný titěrnou mimostředkou. Combaty budou univerzálnější, Meylany jsou usedlejší (a výrazně dražší). Obecně Glycine dobrá volba. Neuspěchej to.
mapikh Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 před měsícem jsem kupoval Glycine Combat manual a jsem s nimi max spokojený, velikostně jsou akorát, jsou super nízké, dokonalost sama, za mě jednoznačně Combat
TomCZ Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Šíma má pravdu, ty hodinky jsou každé o něčem jiném, ale pěkné jsou imho oboje Takže vybírej podle své momentální finanční situace a rozpoložení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se