Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

pokukuju po nějakách keramikách k obleku. Chtěl bych něco podobného jako dělá Rado, akorát cenově přívětivější, ale zase aby to nebyla nějaká čína. Prostě něco ve vodách Festina atd.

Já jsem zatím našel Jacques Lemans, ale rád bych viděl ještě jiné značky, pokud o nějakých víte.

Posted Image

Posted Image

odkaz: http://hodinky.inshop.cz/jacques-lemans/classic/jacques-lemans-1-1592b.html

Odesláno

Junghans?

ten nevím, jestli dělá keramiku, spíš ocel tuším. Problém je hlavně v tom, že sí představuji ten design, co jsem tam postoval v obrázcích..tj. černej a nezužující se. Ale děkuju za reakci :)

Odesláno (upraveno)

2Kazaam: Jestli jenom tušíš, proč si nepočteš pár recenzí v Quartz vlákně od MarvinX, který je i prodává?

Jinak "keramické náramky s integrovanýma hodinkama ala RADO Ceramica" Junghans skutečně nedělá - a počítej s tím že jejich polokovové napodobeniny (a tím nemyslím plechové čínské fejky) nikdy stejně vypadat nebudou.

Na druhou stranu - toužit po keramických oblekovkách a nemít už RADO Sintra, tak Junghans by dnes byly jasná volba (a May ať se jde vycpat)...

Upraveno uživatelem Radek124

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...