stanley_brox Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Tak vám tady všem teda móc, ale móc pěkně děkuju. 20 let jsem hodinky nenosil, pak jednou potřebuju dohledat nějakou blbost a tramtadýda trádydá už to jede. Přes nalezený Ruhla Digi a Primky, pak koupený Swatch, Tissot, Poljot Sturmanskie (ty mi teď dojdou poštou), jsem se dohrabal k tomu, že se začínám učit nová slova, význam, obcházím hodinářství jak blb, tvrdnu na netu, potřeboval bych 20x větší plat, alespoň 4 ruce a teď jsem se málem podělal z IWC Saint Exupéry. Fakt dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 naprosto chápu tvůj problém... jsem na tom podobně, tedy až na ty akvizice, bohužel. A ty IWC jsou fakt moc pěkné! (Ale napsal jsi to moc hezky, jen co je pravda.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Tuším, že v tomto čísle http://www.watchmagazine.cz/magazine.asp?c...cislo=04&rok=06 byl o těchto IWC super článek. Doporučuji přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Nemáš zač! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Prece v tom nezustaneme sami! IWC se mi take moc libi, ale je to pro me zatim nedosazitelna meta ... Sturmanskije dobra volba ... urcite Te na den dva uspokoji , nez zacnes zase brousit po netu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Hm.. Krásný,skoro jak letadlo v kterým lítal (a zahynul v něm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 a co teprv liška.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pachollini Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Akorát mám podezření, že Saint-Exupéry není zrovna ten typ, co by hodinky za podobný peníze ocenil. Trochu jako Pateky model Diogenes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acmik Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2007 jo, to vam taky moc dekuju... kdysi mi stacily plastove kapesni ruhly, pak prisly primky, kamarad si pustil hubu na spacir, nasmeroval me sem a uz jsem se vezl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se